ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απ. Γκούνης: “Ενδιαφέρομαι για τον Δήμο Καλαμάτας”

Το ενδιαφέρον αλλά και την επιθυμία του να διεκδικήσει το Δήμο Καλαμάτας εξέφρασε, μιλώντας στο Messinialive, ο περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου Απόστολος Γκούνης.

Αφορμή ήταν μία αινιγματική δημοσίευση που έκανε ο ίδιος στο Facebook με #kalamata_ μπροστά και μία πανοραμική φωτογραφία της πόλης, που δεν ήταν “τουριστικού χαρακτήρα”…

Επικοινωνήσαμε με τον νόμιμο εκπρόσωπο του ΚΕΚ Μεσσηνίας, οικονομολόγο στο επάγγελμα, Απόστολο Γκούνη ο οποίος μας δήλωσε τα εξής:
“Εξετάζουμε εδώ και καιρό πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να δημιουργήσουμε μία δυνατή ομάδα ανθρώπων που θέλουν να προσφέρουν χωρίς τα βαρίδια του παρελθόντος.
Ο κάθε ενεργός πολίτης έχει δικαίωμα να διεκδικεί αξιώματα και να προτάσσει το κοινό συμφέρον.
Ο τόπος έχει ανάγκη από προσωπικές υπερβάσεις και αυτόφωτους ανθρώπους, να ξεφύγουν βήματα μπροστά, μακριά από τα φαντάσματα του παρελθόντος! Η αυτοδιοίκηση σε πρώτο πλάνο πρέπει να ξεφύγει από την καμαρίλα και τα επι-χρίσματα που φέρνουν αδύναμους ανθρώπους στο προσκήνιο! Σε αυτόν τον αγώνα θα είμαι παρών και το 2019″!

Δήμαρχοι και υποψήφιοι Δήμαρχοι μαζεμένοι σε μια “προφητική” φωτογραφία..

Η πιθανή υποψηφιότητα του Απόστολου Γκούνη, που έχει ήδη συγκεντρώσει μαζί του, χωρίς φανφάρες και δημόσιες ανακοινώσεις μια σοβαρή ομάδα, έρχεται σήμερα και “ταράζει τα νερά” αφού δεν είχε καν ακουστεί το όνομά του στα “κομματικά γραφεία”, είναι ένας νέος άνθρωπος που έχει να επιδείξει μια σοβαρότητα και μια μεθοδικότητα στη μέχρι τώρα αυτοδικοικητική παρουσία και σύμφωνα με τα λεγόμενά του θα απέχει από χρίσματα και “κομματικές πατερίτσες”

Απ. Γκούνης: “Ενδιαφέρομαι για τον Δήμο Καλαμάτας”
To Top