ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντωνία Μπούζα: Αυτές είναι οι νέες αρμοδιότητές της-Δημοσιεύτηκε η απόφαση Τατούλη

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΑΤΟΥΛΗ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ

Αυξημένες είναι οι αρμοδιότητες και τα καθήκοντα της θεματικής αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, Αντωνίας Μπούζα. Η απόφαση του Πέτρου Τατούλη, με την οποία αποσαφηνίζονται οι αρμοδιότητές της δημοσιεύτηκε ήδη στη Διαύγεια. Σύμφωνα λοιπόν με αυτήν, “όλα τα έγγραφα της ΠΕ Μεσσηνίας θα φέρουν στο εξής την προσυπογραφή της”.

Συγκεκριμένα, στην απόφαση προσδιορισμού των καθηκόντων της, που θα διαρκέσουν έως και τη λήξη της περιφερειακής περιόδου το 2019, αναφέρονται τα εξής:

“Αναθέτουμε στη θεματική Αντιπεριφερειάρχη της Περιφέρειας Πελοποννήσου Μπούζα-Κωνσταντέλου Αντωνία του Αργυρίου τους τομείς ευθύνης για το υπόλοιπο της θητείας της
Περιφερειακής περιόδου
και έως τη λήξη αυτής, ως εξής:

-Έρευνας
-Τεχνολογίας
-Ενέργειας και Βιομηχανίας
-Θερμοκοιτίδες Επιχειρηματικότητας

Έργο της ανωτέρω οριζόμενης θεματικής Αντιπεριφερειάρχη θα είναι και:

η παρακολούθηση, ο συντονισμός, η αποτελεσματικότητα του συνολικού έργου και δράσεων της Π.Ε. Μεσσηνίας, σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου

Πρόκειται για αρμοδιότητες που μέχρι πρότινος είχε ο πρώην αντιπεριφερειάρχης και νυν ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος, Περικλής Μαντάς. Ωστόσο, ο ρόλος της Αντωνίας Μπούζα στην Π.Ε.Μεσσηνίας είναι αναβαθμισμένος, καθώς ορίζεται ως υπεύθυνη για την παρακολούθηση και τον συντονισμό του συνολικού έργου και των δράσεων της Π.Ε Μεσσηνίας, που “ακουμπάει” και εκ των πραγμάτων άρει τις εναπομείνασες αρμοδιότητες Αλειφέρη για συντονισμό και εποπτεία των Υπηρεσιών.

Όπως επισημαίνεται στην απόφαση του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, “Στόχος είναι ο καλύτερος συντονισμός του έργου της Περιφερειακής Αρχής, στο πλαίσιο των ενισχυμένων ευθυνών και αρμοδιοτήτων που καλείται η Περιφέρεια Πελοποννήσου να επιτελέσει ως ιδιαίτερα σύνθετος και πολύπλοκος Οργανισμός.
Ένεκα τούτου όλα τα έγγραφα Υπηρεσιών της Π.Ε. Μεσσηνίας να φέρουν την προσυπογραφή της”.

Δείτε εδώ την απόφαση Πέτρου Τατούλη, όπως δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια:
ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΜΕΩΝ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ

Μ.Π.

Αντωνία Μπούζα: Αυτές είναι οι νέες αρμοδιότητές της-Δημοσιεύτηκε η απόφαση Τατούλη
To Top