Επιχειρείν

Αντίστροφη μέτρηση για το νέο κατάστημα “Πραλίνα” στην πλατεία Αγ.Αποστόλων

TO NEO ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ “ΠΡΑΛΙΝΑ” ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ- ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ
Θέμα λίγων ημερών είναι η λειτουργία του νέου καταστήματος Πραλίνα στο Ιστορικό Κέντρο της Καλαμάτας, μόλις λίγα μέτρα από τους Αγίους Αποστόλους, στο πιο κεντρικό σημείο! Προχθές το βράδυ, μετά από 4 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας, έκλεισαν τα φώτα του καταστήματος επί της Αμφείας και αυτό σηματοδότησε την αντίστροφη μέτρηση για την μετακόμιση στον νέο χώρο!

Πυρετωδώς γίνονται οι προετοιμασίες για το άνοιγμα του νέου καταστήματος στην πλατεία Αγίων Αποστόλων

Ο Γιώργος Αναστασόπουλος που συνεχίζει μεθοδικά τα νέα του επιχειρηματικά σχέδια με μια ανάρτηση έκλεισε τον κύκλο της “μικρής Πραλίνας”:  22/12/2018-20/11/2022. Απόψε ολοκληρώσαμε έναν γλυκό κύκλο 4άρων χρόνων!!! Σε λίγες μέρες πάλι κοντά σας στον νέο μας χώρο στην πλατεία των Αγίων Αποστόλων !!! Σας ευχαριστούμε για την στήριξή σας τα καλύτερα έρχονται !!! Stay tuned ❤️
Το καλοκαίρι να θυμίσουμε πως η “Πραλίνα” κατέβηκε και στην παραλία, με ένα νέο πανέμορφο κατάστημα στην Ναυαρίνου και πλέον όποιος βρεθεί είτε στο κέντρο (οδός Κανάρη), είτε στην παραλία κι από τις αρχές Δεκεμβρίου στο Ιστορικό κέντρο, κάπου κοντά του θα βρει τις γλυκιές δημιουργίες της Πραλίνας!

To Top