Μουσική

Αντιπροσωπεία του Δήμου Καλαμάτας στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Χορωδιών στη Λετονία

Στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Χορωδιών στη Ρίγα της Λετονίας βρέθηκε αντιπροσωπεία του Δήμου Καλαμάτας, αποτελούμενη από την Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης «Φάρις» Αναστασία Μπελογιάννη, τον Αντιδήμαρχο και Συντονιστή της διοργάνωσης του 2ου Διεθνούς Διαγωνισμού και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας Θανάση Ηλιόπουλο και τον Διευθυντή του Δημοτικού Ωδείου και Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Διαγωνισμού Στάθη Γυφτάκη.

Εκεί, από 16 έως 23 Ιουλίου, διεξάγονται το Grand Prix των Εθνών και οι Ευρωπαϊκοί Αγώνες Χορωδιών, που αποτελούν συνδιοργάνωση του Γραφείου Ανάπτυξης Τουρισμού της Ρίγας και της Interkultur.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Καλαμάτας, οι εκπρόσωποι του Δήμου Καλαμάτας απέκτησαν πολλές εμπειρίες και είδαν από κοντά τα τελικά στάδια προετοιμασίας και τη διεξαγωγή μιας απαιτητικής διοργάνωσης, η οποία περιλαμβάνει 155 χορωδίες από 30 χώρες.

11-15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Όπως μας πληροφορεί ο Δήμος, όσα αποκόμισαν, θα φανούν πολύ χρήσιμα για την καλή προετοιμασία και την επιτυχή διενέργεια του 2ου Διεθνούς Διαγωνισμού και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας, που θα διεξαχθεί μεταξύ 11 και 15 Οκτωβρίου 2017, συνδιοργανούμενος από το Δήμο Καλαμάτας και την Interkultur.
Στο διαγωνισμό αυτό έχουν δηλώσει συμμετοχή 52 χορωδίες από 17 χώρες.

Αντιπροσωπεία του Δήμου Καλαμάτας στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Χορωδιών στη Λετονία
To Top