Αθλητισμός

ΑΛΑΝΑ Cup summer ’22: Το σήκωσε η Il Camino-Mikel

Με την κατάκτηση του τουρνουά από την ομάδα ILCAMINO/ MIKEL ολοκληρώθηκε το ποδοσφαιρικό τουρνουά ΑΛΑΝΑ CUP SUMMER 2022.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στον όμορφο χώρο του RIVER WEST KALAMATA SPORTS PARK, στα γήπεδα με φυσικό χλοοτάπητα για έναν και πλέον μήνα διεξήχθησαν αγώνες ποδοσφαίρου με όμορφο θέαμα και αρκετά γκολ.

Μετά από επικοινωνία που είχαμε με τους υπευθύνους της διοργάνωσης Άρη Γαλανόπουλο και Γιάννη Ζαπρόπουλο, μας τόνισαν πως φέτος η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με περισσότερες ομάδες, 16 στο σύνολο, το επίπεδο των αγώνων ήταν ακόμα υψηλότερο από την περσινή χρονιά και οι συνθήκες αγώνων καλύτερες σύμφωνα με τους αθλητές.

Αρκετοί γνώριμοι ποδοσφαιριστές νυν και πρώην αγωνίστηκαν στις ομάδες ανεβάζοντας το επίπεδο ενώ αξίζει να επισημανθεί , κατόπιν πρωτοβουλίας του Σταύρου Λάμια, η συμμετοχή της ομάδας των διαιτητών η οποία έδειξε πως θέλει να είναι πιο ενεργή εν όψη της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.

Τέλος οι διοργανωτές θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλες τις ομάδες για την συμμετοχή τους, να συγχαρούν τη νικήτρια ομάδα και να ενημερώσουν πως ήδη ξεκίνησε η προετοιμασία για το επόμενο καλοκαιρινό τουρνουά.

ΑΛΑΝΑ Cup summer ’22: Το σήκωσε η Il Camino-Mikel
To Top