Μουσική

“Άξιον Εστί”: Όλα έτοιμα για τη μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Αρχαίας Μεσσήνης

Μια μοναδική συναυλία με ιδιαίτερη εκτέλεση του “Άξιον Εστί” θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρεθούν απόψε στις 21.00 στο Θέατρο της Αρχαίας Μεσσήνης.

Η αριστουργηματική ποίηση του Οδυσσέα Ελύτη και η υπέροχη μουσική του Μίκη Θεοδωράκη θα κατακλύσουν τον χώρο του αρχαίου θεάτρου, με ιδιαίτερη εκτέλεση από τη Φιλαρμονική του Δήμου Καλαμάτας και διεύθυνση του Κώστα Νικολέα, τον Γιάννη Θωμόπουλο στα τραγούδια, τον ψάλτη Κώστα Σιάχο και 30μελή χορωδία.

Τη μοναδική αυτή συναυλία θα προλογίσει ο καθηγητής, Πέτρος Θέμελης.

Πρόκειται για το αποτέλεσμα της συνεργασίας του Δήμου Μεσσήνης, της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας και του Συλλόγου Απανταχού Νησιωτών “ΠΑΜΙΣΟΣ”.

Αξίζει να επισημανθεί ότι η συναυλία είναι ανοιχτή σε όλους, με ελεύθερη είσοδο, ώστε να απολαύσουν όλοι μια πραγματικά υπέροχη βραδιά.

Να σημειωθεί ότι Δήμος Μεσσήνης, Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας και Σύλλογος Απανταχού Νησιωτών “ΠΑΜΙΣΟΣ”, συνεργάστηκαν και το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι μια μοναδική συναυλία με ιδιαίτερη εκτέλεση του “Αξιον Εστί”.

Για την διευκόλυνση της συμμετοχής στην Συναυλία διατίθεται μεταφορά με λεωφορείο, που θα ξεκινήσει από την κεντρική πλατεία της Μεσσήνης το απόγευμα στις 7.30 μμ.
Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 2722360165 (Δήμος), 6974506828 (Κώστας Τσεφαλάς)

“Άξιον Εστί”: Όλα έτοιμα για τη μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Αρχαίας Μεσσήνης
To Top