ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

10ο Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας: Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πάρκο του ΟΣΕ

Ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή το Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας που εδώ και οκτώ χρόνια αποτελεί θεσμό για την πόλη, και έχει καταφέρει να κερδίσει μία αξιοσέβαστη θέση ανάμεσα στα νεανικά φεστιβάλ της Ευρώπης, προσελκύοντας πολλούς καλλιτέχνες και κοινό, όχι μόνο από την Καλαμάτα, αλλά από ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Φέτος μάλιστα ήρθαν καλλιτέχνες ακόμα κι από τον Καναδά!

Το Σάββατο το πρόγραμμα on stage περιλάμβανε τους Ταφ Λάθος + DJ Micro και τους RadioSol ενώ αυλαία θα πέσει απόψε με τους Blend Mishkin & the Roots Evolution και τους Bass Delight.

Το Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας έχει πάνω από 20 παράλληλες δραστηριότητες, που συνδυάζουν τη νεανική δημιουργία, τη διαγενεακή συνεργασία και τη διατήρηση πολιτισμικής παράδοσης του νομού μας, είναι ένας συνδυασμός πολιτιστικών, αθλητικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων που επιθυμεί:
• Να δημιουργήσει τον κατάλληλο χώρο έκφρασης της δημιουργικότητας των νέων και να προσφέρει στο κοινό μαθησιακές ευκαιρίες αλλά και ευκαιρίες διασκέδασης.
• Να προωθήσει την ενεργή συμμετοχή των νέων, την υγιή κοινωνικοποίησή τους και μέσω αυτών την πρόληψη των παθογενειών της εποχής μας.
• Να αναδείξει τον δημόσιο χώρο, ως χώρο συνάντησης, συνδημιουργίας και κοινωνικής ανάπτυξης.

Δημοσιεύτηκε από Kalamata Street Festival στις Σάββατο, 29 Ιουλίου 2017

Δημοσιεύτηκε από Kalamata Street Festival στις Σάββατο, 29 Ιουλίου 2017

Δημοσιεύτηκε από Kalamata Street Festival στις Σάββατο, 29 Ιουλίου 2017

To Top