ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακόμα μία χασισοφυτεία στην Οιχαλία-Συνελήφθησαν 5 άτομα

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 5 ΑΤΟΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΝΑΣ ΑΝΗΛΙΚΟΣ

ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ 154 ΔΕΝΤΡΥΛΛΙΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά με τον εντοπισμό χασισοφυτειών από αστυνομικούς στη Μεσσηνία.
Χθες Σάββατο ακόμα μία χασισοφυτεία εντοπίστηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας σε αγροτική περιοχή του Δήμου Οιχαλίας και μάλιστα έγιναν και 5 συλλήψεις.Στην όλη επιχείρηση συμμετείχε ελικόπτερο της Αστυνομίας που ξετρύπωσε από αέρος τη χασισοφυτεία.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, εντοπίσθηκε σε αγροτική περιοχή του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, με τη συνδρομή της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης.

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν χθες (15.7.2017) το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ένας 49χρονος ημεδαπός και τέσσερις (4) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας- εκ των οποίων ο ένας ανήλικος και οι άλλοι τρεις ηλικίας 21, 36 και 52 ετών, αντίστοιχα, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, χθες το πρωί, πραγματοποιήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση και εξερεύνηση, σε αγροτική περιοχή του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, κατά την οποία εντοπίστηκε ειδικά διαμορφωμένος και κατάλληλα εκχερσωμένος χώρος, στον οποίο καλλιεργούνταν συνολικά -154- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 0,3 έως 1,5 μέτρα περίπου, τα οποία αφού εκριζώθηκαν, κατασχέθηκαν, ενώ όπως προέκυψε, την παραπάνω φυτεία την καλλιεργούσαν οι ανωτέρω.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν αντικείμενα που σχετίζονται με την καλλιέργεια των δενδρυλλίων κάνναβης, καθώς και 6 κινητά τηλέφωνα, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Έτσι η εβδομάδα ολοκληρώνεται με τον εντοπισμό μιας τέταρτης χασισοφυτείας, ενώ είναι η πρώτη φορά μέσα στην εβδομάδα που έχουμε και συλλήψεις.
Αυτό πιστοποιεί την πολλή καλή, μεθοδική και οργανωμένη δουλειά που γίνεται από την Αστυνομία, ταυτόχρονα όμως είναι και το “καμπανάκι” ότι οι χασισοφυτείες στη Μεσσηνία ανθούν, και ο κατάλογος μέρα με τη μέρα μεγαλώνει- όπως βέβαια και ο εντοπισμός τους.

Ακόμα μία χασισοφυτεία στην Οιχαλία-Συνελήφθησαν 5 άτομα

Δημοφιλέστερα

To Top