Τουρισμός

Aegean: Δεν έχουμε καμία σχέση με τον ‘διαγωνισμό’ με τα δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια

Tα… πέτσινα εισιτήρια

“Διαγωνισμός” – απάτη που προσφέρει δωρεάν αεροπορικά΄εισιτήρια και κάνει χρήση του ονόματος της Aegean έχει βομβαρδίσει facebook και ίντερνετ τις τελευταίες ώρες

Πέρυσι ήταν η χρονιά των σούπερ μάρκετ. Όλοι κέρδιζαν σε διαγωνισμούς – απάτες που φέρονταν να είχαν δημιουργήσει αλυσίδες όπως Carrefour, Σκλαβενίτης και AB Βασιλόπουλος. Προϋπόθεση για να κερδίσεις την δωροεπιταγή ήταν να δώσεις το email σου καθώς και να κοινοποιήσεις το μήνυμα στους φίλους σου στο facebook ώστε οι επιτήδειοι να “ψαρέψουν” τα στοιχεία από περισσότερα ανυποψίαστα θύματα. Αντίστοιχος διαγωνισμός – απάτη είχε “τρέξει” με την χρήση των σημάτων της εταιρείας καλλυντικών MAC και δόλωμα δωρο δωροεπιταγή για προϊόντα της εταιρείας
Φέτος όλα δείχνουν ότι ο ιός μεταδίδεται με δόλωμα αεροπορικά εισιτήρια. Η αρχή έγινε με διαγωνισμό που φέρονταν να είχε δημιουργηθεί από την easyjet, για να υπάρξουν μετά απολογητικά μηνύματα στο facebook από αυτούς που την είχαν πατήσει.

Τις τελευταίες ώρες ένας ψεύτικος διαγωνισμός τρέχει κάνοντας χρήση του ονόματος και των σημάτων της Aegean Airlines. Σε επικοινωνία που είχε το NEWS 24/7 με εκπρόσωπο της εταιρείας ανέφερε ότι η Aegean δεν έχει καμία σχέση με το διαγωνισμό – απάτη.

Είναι μάλιστα τέτοια η προχειρότητα του “διαγωνισμού” με τα εισιτήρια της Aegean καθώς όλα δείχνουν ότι οι εμπνευστές του έχουν χρησιμοποιήσει Google Translate για να τον συντάξουν μίας και η διατύπωση σε αρκετές περιπτώσεις είναι λανθασμένη.
Η Aegean προχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης σε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία: «Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη στο διαδίκτυο ψευδής και παραπλανητικός διαγωνισμός ισχυριζόμενος ότι η Aegean Airlines δήθεν δίνει δώρο εισιτήρια.

Ο διαγωνισμός αυτός διενεργείται χωρίς κανενός είδους έγκριση ή σχετική εξουσιοδότηση ή οποιαδήποτε άδεια παρεχόμενη από την εταιρεία μας Aegean Airlines S.A. Επιφυλασσόμενοι ρητώς παντός νομίμου δικαιώματός μας για οποιαδήποτε ζημία η εταιρεία μας ή οποιοσδήποτε τρίτος τυχόν υποστεί εξαιτίας αυτής της παραπλανητικής ενέργειας, σας ενημερώνουμε ότι έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα με σκοπό να σταματήσει η παράνομη και παραπλανητική αυτή ενέργεια.
Σας εφιστούμε την προσοχή να μην πατήσετε οποιοδήποτε σύνδεσμο σας προτείνουν ή να μοιραστείτε το συγκεκριμένο σύνδεσμο με φίλους σας».

ΠΗΓΗ:NEWS247

Aegean: Δεν έχουμε καμία σχέση με τον ‘διαγωνισμό’ με τα δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια
To Top