Αθλητισμός

6ο ΓΕΛ Καλαμάτας – Ήττα αποκλεισμός με ανατροπή στη Ζάκυνθο

Στο γήπεδο Mαχαιράδου στη Ζάκυνθο σταμάτησε η φετινή καταπληκτική πορεία του 6ου ΓΕΛ Καλαμάτας στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Ο ομάδα του Μπάμπη Μπάμπαλη, παρότι προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο του 2ου ΓΕΛ Ζακύνθου, με γκολ που σημείωσαν οι Λούτα, Κράκουλι, τελικά ηττήθηκε 4-2 και αποκλείστηκε απο την συνέχεια. Οι Καλαματιανοί άφησαν το γήπεδο με σοβαρά παράπονα για την διαιτησία διαμαρτυρόμενοι για δυο πέναλτι που καταλογίστηκαν σε βάρος τους (έγινε γκολ το ένα) αλλά και αδικαιολόγητη κόκκινη στον Σαούτη πριν ξεκινήσει το β΄ημίχρονο. Με 10 παίκτες αγωνίστηκαν και οι γηπεδούχοι, εξαιτίας αποβολής με απ’ ευθείας κόκκινη για σκληρό μαρκάρισμα.

Θυμίζουμε πως οι πρωταθλητές Μεσσηνίας προέρχονταν απο δυο σπουδαίες εντός έδρας προκρίσεις, επί του 1ου ΕΠΑΛ Τρίπολης και του 4ου ΓΕΛ Κορίνθου, αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν το παραπάνω βήμα για την τελική φάση.

Ο αγώνας με το 2ο ΓΕΛ Ζακύνθου θα ξεκινήσει στις 16.00, στο γήπεδο Μαχαιράδου και ο νικητής στην επόμενη φάση θα υποδεχτεί το ΓΕΛ Αμαλιάδας.

 

6ο ΓΕΛ Καλαμάτας – Ήττα αποκλεισμός με ανατροπή στη Ζάκυνθο
To Top