Διατροφή

6η έκθεση “ΑΡΤΟΣ-ΟΙΝΟΣ ΕΛΑΙΟΝ” με ποιοτικά προϊόντα και πλήθος κόσμου

Εγκαινιάστηκε χτες βράδυ η 6η αγροτική έκθεση του Δήμου Καλαμάτας “Άρτος – Οίνος – Έλαιον”, που θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 03/09 στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων!

Την κορδέλα μετά την θρησκευτική τελετή, έκοψε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, που στη σύντομη ομιλία του ευχαρίστησε όλους όσοι κόπιασαν για να διοργανωθεί για έκτη φορά αυτή η έκθεση και στη συνέχεια η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας Παναγιώτα Κοζομπόλη αναφέρθηκε τόσο στην εξωστρέφεια και την περαιτέρω ανάπτυξη που πρέπει να αποκτήσει η έκθεση, όσο και στην ΠΟΠ Ελιά Καλαμάτας.
Στον χώρο του πάρκου βρέθηκαν πολλοί επισκέπτες όλων των ηλικιών που απόλαυσαν κεράσματα, αγροτικά και παραδοσιακά δρώμενα, ποιοτικά προϊόντα, τρόφιμα, ποτά, φυσικά καλλυντικά από την ευλογημένη μεσσηνιακή γη… και όχι μόνο.
Η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας παιάνισε όμορφες μελωδίες και τραγούδια, ενώ τα δρώμενα συνεχίζονται και σήμερα από τις 18:00 – 23:00.

Στην έκθεση συμμετέχουν 33 εκθέτες με 42 περίπτερα, ενώ αξίζει μια επίσκεψη – ξενάγηση τόσο στο υπαίθριο προσωπικό μουσείο του Σπύρου Κατσίρα και των Ελληνομνημόνων όσο και στο Λαογραφικό του Νίκου Κισκήρα με τις πολλές δωρεές.

Δημοφιλέστερα

To Top