Υγεία

Κ2: Τα σύγχρονα μηχανήματα υγείας και ευεξίας στην Καλαμάτα

Ενημερωτική εκδήλωση που συνδυάστηκε και με την παρουσίαση μηχανημάτων υγείας και ευεξίας πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Rex στην Καλαμάτα, από την εταιρεία Κ2 Health products και τον ιδρυτή της Κωνσταντίνο Παππά.

Τα μηχανήματα αυτά διαθέτουν φυσικά πετρώματα με θεραπευτικές ιδιότητες, αρνητικά ιόντα και υπέρυθρη ακτινοβολία και επιβεβαιώνουν τον τίτλο της εκδήλωσης που ήταν "Υγεία υπεράνω όλων".
Στο βήμα βρέθηκαν και τρεις άνθρωποι που έχουν δει κι έχουν βιώσει τις θεραπευτικές και ευεργετικές ιδιότητες των μηχανημάτων και μίλησαν για αυτή τους την εμπειρία.
Ο κ. Παππάς σχεδιάζει να επαναλάβει παρόμοια εκδήλωση τις επόμενες εβδομάδες στην Καλαμάτα, μετά την μεγάλη ανταπόκριση που είχε η πρώτη παρουσίαση.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

H K 2 ιδρύθηκε με σκοπό να φέρει νέες τεχνολογίες υγείας στον τομέα της αύξησης της δύναμης του σώματος να αυτοθεραπευθεί. Κάθε σώμα έχει την δυνατότητα αυτοίασης αρκεί να του αυξήσουμε τους μηχανισμούς που ήδη έχει γι αυτόν το σκοπό.
Το σώμα μας έχει ένα άριστο ανοσοποιητικό σύστημα και πολλά άλλα συστήματα και μηχανισμούς που αναχαιτίζουν τις οποιοεσδήποτε ασθένειες. Όμως, αυτοί οι μηχανισμοί ατονούν κυρίως λόγω τριων αιτίων:

- Φτωχή διατροφή σε μικροθρεπτικά στοιχεία
- Ψυχολογικό στρες λόγω επαφής με ακατάλληλους ανθρώπους
- Αύξηση τοξικότητας στις τροφές και στο νερό: φυτοφάρμακα, βαρέα μέταλλα, τεχνητές χημικές ενώσεις στις οποίες δεν μπορεί να αντεπεξέλθει καλά το σώμα.
Ήδη από το 1981 η NASA και ο Αμερικανικός ιατρικός Σύλλογος, αναγνώρισαν επισήμως το ρόλο της υπερυθρης ακτινοβολίας μακρών κυμάτων στην αγγειοδιαστολή και στην αποκατάσταση καρδιολογικών και αγγειακών θεμάτων. (Journal of the American Medical Association 8/7/1981).

Πολλοί επίσης ιατροί και ιδιοκτήτες κλινικών σε αντίστοιχα έργα τους εξαίρουν τον ρόλο της υπέρυθρης ακτινοβολίας και των αρνητικών ιόντων σε πάμπολες παθήσεις, όπως:
-Aποκατάσταση χόνδρων στις αρθρώσεις και γενικώς βλάβες αθρώσεων
- Ουσιαστική βελτίωση σε νευρολογικές παθήσεις όπως νόσος του πάρκινσον, σκλήρυνση κατά πλάκας, πολυνευροπάθεια
- Σακχαρώδης διαβήτης
- Αρθριτικά, ρευματισμοί
- Γαστρεντερικά προβλήματα και πολλές άλλες παθήσεις. Ο κατάλογος των παθήσεων στις οποίες σημειώνεται από ουσιαστική βελτίωση ως πλήρη αποκατάσταση είναι πραγματικά μεγάλος.

Το υλικό με το οποίο πραγματοποιούνται αυτές οι αποκαταστάσεις είναι η Τουρμαλίνη, αναγνωρισμένη από την αρχαιότητα για τις θεραπευτικές της ιδιότητες, χωρίς βέβαια τότε να ξέρουν τότε το γιατί.
Η Τουρμαλίνη όταν θερμανθεί εκπέμπει υπέρυθρη ακτινοβολία στο μήκος κύματος που εκπέμπουν και τα ανθρώπινα κύτταρα. Συνεπώς, δημιουργείται συντονισμός και αύξηση της λειτουργίας των κυττάρων. Όταν το κύτταρο λειτουργεί σωστά, λειτουργούν όλοι οι μηχανισμοί αποκατάστασης που κάθε σώμα έχει.
Για το σκοπό αυτόν έχει δημιουργηθεί χώρος στο Νέο Ψυχικό, που επιδεικνύονται τα μηχανήματα τουρμαλίνης ΔΩΡΕΑΝ και μάλιστα προσφέρονται αρκετές συνεδρίες σε κάθε άτομο, ώστε να διαπιστώσει ο καθένας μόνος του τη βελτίωση που θα δει στην πάθησή του από τις πρώτες κιόλας μέρες.

Επίσης, υπάρχουν εκπομπές στην τηλεόραση εδώ και ένα έτος οι οποίες έχουν προβάλει το θέμα και θα συνεχιστεί η ενημερωτική προβολή.
Η Κ2 αναζητά επίσης συνεργασίες με επαγγελματίες του χώρου της υγείας καθώς και με ανθρώπους που ενδιαφέρονται να κάνουν χώρο έκθεσης με τα μηχανήματα αυτά.

Πληροφορίες θα βρείτε:
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ 2, ΤΚ. 154 51 Ν. ΨΥΧΙΚΟ
ΤΗΛ. 210-2919641
email: info@k2healthproducts.gr

Website: www.k2healthproducts.gr
Facebook: K2 Health Products

Δημοφιλέστερα

To Top