Χορός

24o Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας: Στις 29 Ιουνίου παρουσίαση του προγράμματος στο Μέγαρο Χορού

Παρουσίαση του προγράμματος του 24ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας διοργανώνουν ο Δήμος Καλαμάτας και η Κοινωφελής του Επιχείρηση «Φάρις». Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018, με ώρα έναρξης 21:00, στο προαύλιο του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, η κορυφαία συνάντηση δημιουργών του σύγχρονου χορού στη χώρα μας, πραγματοποιείται για 24η συνεχή χρονιά από τις 13 έως τις 22 Ιουλίου 2018, με νέα Καλλιτεχνική Διευθύντρια τη Λίντα Καπετανέα.

20 ξένοι δημιουργοί, εκ των οποίων οι 10 εμφανίζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σημαντικοί Έλληνες ερμηνευτές, μεγάλοι δάσκαλοι του χορού, μία παγκόσμια πρεμιέρα, παραστάσεις χορού που συνδυάζουν διαφορετικά είδη από σύγχρονο τσίρκο ώς street dance και ένα εντατικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, σκιαγραφούν το προφίλ του φετινού Φεστιβάλ.

Οι ξένοι δημιουργοί που δίνουν φέτος το καλοκαίρι ραντεβού στην Καλαμάτα προέρχονται από Γαλλία, Ηνωμένες Πολιτείες, Ισπανία, Βέλγιο, Μοζαμβίκη, Ελβετία, Σλοβακία, Ιταλία, Ισραήλ, Σουηδία και Ιρλανδία. Μεταξύ αυτών, πρωταγωνιστούν ο Olivier De Sagazan, που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο Josef Nadj, που θα συμμετάσχει με παράσταση αλλά και έκθεση φωτογραφίας, ο πρωτοπόρος Wim Vandekeybus με την ιστορική ομάδα Ultima Vez, η Svalbard Company, το δίδυμο Marquese Scott και Poppin John, που επίσης πρωτοεμφανίζονται στην Ελλάδα, η Compañia Sharon Fridman, που ανοίγει θεαματικά το Φεστιβάλ, κ.ά.

Σημειώνεται ότι η προπώληση εισιτηρίων για τις παραστάσεις του φετινού, 24ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας βρίσκεται σε εξέλιξη. Η προπώληση πραγματοποιείται στα καταστήματα Public, στο εκδοτήριο της Ticket Services Πανεπιστημίου 39, τηλεφωνικά στο 210 723 4567 και online:

https://www.ticketservices.gr/event/kalamata-dance-festival-2018/

http://tickets.public.gr/event/kalamata-dance-festival-2018/

www.kalamatadancefestival.gr

Με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
Ίδρυμα Γεωργίου και Βικτωρίας Καρέλια

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου
Περιφέρεια Πελοποννήσου
Alpha Bank

ΧΟΡΗΓΟΙ
Γιώργος & Μαίρη Μαντζή
Aegean
Καύσιμα Δεληγιάννη
ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ
ΜΟΡΕΑΣ
Επιμελητήριο Μεσσηνίας

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
Γαλλική Πρεσβεία / Γαλλικό Ινστιτούτο
Πρεσβεία Ισραήλ
Culture Ireland
Pharmagroup/pharmaspot
Μανιατάκειον Ίδρυμα
Kouros Maritime Enterprises
ΑΓΑΝ Greek tomato
Public
Ticket Services
American Eagle
Οινομεσσηνιακή
nimapharm
Λωτός
Health plus
Παπαδημητρίου
Agrovim

24o Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας: Στις 29 Ιουνίου παρουσίαση του προγράμματος στο Μέγαρο Χορού
To Top