Το δικό μου Σχολείο

Ρεκόρ συμμετοχών στο καλοκαιρινό camp των Εκπ. Μπουγά!

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα του summer camp των εκπαιδευτηρίων Μπουγά, με την συμμετοχή να ξεπερνά κάθε προσδοκία και τα παιδιά που συμμετέχουν να περνάνε ευχάριστες και δημιουργικές ώρες, τόσο στις εγκαταστάσεις του σχολείου όσο και στο Δημοτικό Κολυμβητήριο, που ήταν η σειρά των νηπίων να το επισκεφτούν σήμερα!
Εκεί με συνοδούς από το σχολείο και με την φροντίδα των δασκάλων κολύμβησης του ΝΟΚ πέρασαν ευχάριστες στιγμές κάνοντας παιχνίδια στο νερό και μαθαίνοντας τα βασικά της κολύμβησης!

Πολλά παιδιά που είχαν δηλώσει συμμετοχή για την πρώτη μόνο εβδομάδα, ήδη ανανέωσαν την επιθυμία τους και θα συνεχίσουν από την Δευτέρα και στη δεύτερη εβδομάδα, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει και από νέα παιδιά να ξεκινήσουν τις καλοκαιρινές δραστηριότητες παρέα και με άλλα παιδιά, αφού ξεκουράστηκαν για μια εβδομάδα μετά το κλείσιμο της σχολικής χρονιάς!
Για το summer camp των εκπαιδευτηρίων Μπουγά που θα ολοκληρωθεί στο τέλος Ιουλίου, μίλησε στο Messinialive η εκπαιδευτικός και συνυπεύθυνη των δραστηριοτήτων Ρούλα Τσούγκου.

To Top