Υγεία

21 Αυγούστου – Παγκόσμια Ημέρα Σεξ

Παγκόσμια ημέρα σεξ: 5 οφέλη που πρέπει να γνωρίζεις!

Η ζωή είναι ωραία και για αυτό πρέπει να τα γιορτάζουμε όλα! Ακόμη και το σεξ γιατί όπως και να το κάνουμε είναι σημαντικό να υπάρχει στη ζωή ενός ενήλικα ανθρώπου και έχει πολλά οφέλη για την υγεία.

Η Παγκόσμια Ημέρα σεξ είναι μια «γιορτή» που δε θεωρείται επίσημη και για αυτό δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη στον κόσμο αλλά καλό είναι να το ξέρεις αν βρεθείς ποτέ σε καμιά παρέα και θες να κάνεις συζήτηση. Εξάλλου μη ξεχνάς πως το σεξ, η πολιτική και η κοινωνία είναι hot topics σε μια έξοδο για καφέ ή για ουζάκια!

Η συγκεκριμένη μέρα δημιουργήθηκε από τους Καναδούς και ενθαρρύνει τον κόσμο να αφιερώσει μια μέρα στο… σεξ. Εννοείται πως μιλάμε για ασφαλές σεξ και πως θέλει προσοχή για να μην εξαντληθεί κάποιος.

Ήξερες πως το σεξ έχει οφέλη για τον οργανισμό σου; Μάθε κάποια από αυτά!

  1. Σε ανακουφίζει από το στρες! Υπάρχουν μελέτες που δείχνουν πως το σεξ βοηθά στην ανακούφιση του στρες και του άγχους!

2. Καις θερμίδες! Η συχνή σεξουαλική επαφή είναι μια καλή άσκηση κατά την οποία καίμε θερμίδες. Η κάθε στάση στο σεξ έχει άλλη αξία και καις διαφορετικές θερμίδες.
3. Γυμναστική και πάλι γυμναστική. Μιλάμε για ενδυνάμωση των μυών και παράλληλα απόλαυση.

4. Σύμφωνα με ερευνητές, το σεξ βοηθά τους άνδρες να κοιμηθούν καλύτερα εξαιτίας της οξυτοκίνης που εκκρίνεται κατά τη διάρκεια του οργασμού.

5. Αυξάνεται η αυτοπεποίθηση και των δυο φύλων! Νιώθουν πιο ποθητοί και αναπτερώνεται το ηθικό τους!

https://indicator.gr

21 Αυγούστου – Παγκόσμια Ημέρα Σεξ
To Top