Το δικό μου Σχολείο

14ο Δημοτικό Καλαμάτας: 3 διαδραστικούς πίνακες δώρισε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Τρεις διαδραστικούς πίνακες δώρισε πριν λίγες ημέρες στο 14ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας, ο διεθνής Καλαματιανός ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ Σωκράτης Παπασταθόπουλος για να αναβαθμιστεί σημαντικά ο τρόπος μάθησης των παιδιών του σχολείου.

Η δωρεά αυτή έχει μεγάλη παιδαγωγική και κοινωνική αξία αφού σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Αγγλία από εκπαιδευτικό και τεχνολογικό οργανισμό, η χρήση τους συντελεί στην:

Αύξηση ενθουσιασμού και ενδιαφέροντος
Περισσότερες ευκαιρίες για συμμετοχή και συνεργασία
Ανάπτυξη κοινωνικών και προσωπικών δεξιοτήτων
Λιγότερες σημειώσεις μέσα στην τάξη
Αυξημένη ανταπόκριση και δυνατότητα αφομοίωσης σύνθετων εννοιών
Καλύτερη εκμάθηση για παιδιά με διαφορετικά στυλ μάθησης (Ακουστικό, Οπτικό, Κιναισθητικό)
Αύξηση αυτοπεποίθησης

Οι 3 διαδραστικοί πίνακες είναι μόνο η αρχή, αφού ο Σωκράτης στο άμεσο μέλλον σκοπεύει να καλύψει τις ανάγκες όλων των τάξεων του σχολείου!

Να σημειωθεί ότι το κόστος αγοράς τους είναι αρκετά μεγάλο και δείχνει την αγάπη και την γενναιοδωρία του Σωκράτη Παπασταθόπουλου προς τα παιδιά.
Nα επισημάνουμε ότι ο Σωκράτης αλλά και η οικογένεια Παπασταθόπουλου κι άλλες φορές έχουν βοηθήσει διακριτικά φορείς, άτομα και συλλόγους χωρίς να λαμβάνει αυτό δημοσιότητα.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 14ου Δημοτικού σχολείου Καλαμάτας, ευχαριστεί θερμά τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, για την ευγενική του χορηγία στο σχολείο μας, με την προσφορά τριών (3) διαδραστικών πινάκων. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών της γενέτειράς του, την οποία ενισχύει και υποστηρίζει με κάθε τρόπο.

14ο Δημοτικό Καλαμάτας: 3 διαδραστικούς πίνακες δώρισε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος
To Top