Επιχειρείν

Τα ζυμαρικά ΗΛΙΣ κέρδισαν άλλο ένα βραβείο ανώτερης γεύσης!

Για 4η συνεχή χρονιά απονέμεται στην ΗΛΙΣ παραδοσιακά Ζυμαρικά το “Βραβείο Ανώτερης Γεύσης του iTQi-2stars στις Βρυξέλλες.
Συγκεκριμένα τα προϊόντα «Λαζάνι» και «Στριφτάρια» κέρδισαν το «iTQi-2 stars», δικαιώνοντας για άλλη μια φορά τον κόπο μας και την επιμονή των ανθρώπων της ΗΛΙΣ για ποιοτικό Ελληνικό προϊόν στο τραπέζι μας!
Το “iTQi Βραβείο Ανώτερης Γεύσης” είναι η μόνη σφραγίδα ποιότητας στην γεύση η οποία δίνεται από 175 διαμορφωτές γνώμης, οι οποίοι είναι βραβευμένοι με Michelen, Σεφ και Γευσιγνώστες.

Οι κριτές της επιτροπής του iTQi, προέρχονται από 17 διαφορετικές χώρες και είναι μέλη μεγάλου κύρους οργανισμών εστίασης στην Ευρώπη.

Αχνιστά ζυμαρικά ΗΛΙΣ!

Κατά την διάρκεια των δοκιμών, κάθε προϊόν υπόκειται σε μια γευσιγνωσία στα τυφλά, σύμφωνα με αυστηρούς κανόνες οργανοληπτικής ανάλυσης.Από τους δοκιμαστές ζητείται να αξιολογήσουν τα προϊόντα, σα να είχαν να τα μαγειρέψουν οι ίδιοι στο δικό τους σπίτι και όχι σύμφωνα με τα στάνταρ των εστιατορίων τους.
Μετά και τη φετινή επιτυχία ο Θεόδωρος Γιανναράς, επικεφαλής της επιχείρησης τόνισε χαρακτηριστικά: «Το αποτέλεσμα από τη συμμετοχή μας και το 2018, μας γεμίζει περηφάνια και δύναμη για άλλη μια χρονιά, καθώς δύο επιπλέον διεθνή βραβεία ανώτερης γεύσης προστίθενται σε εκείνα του 2015, 2016 & 2017. Συνολικά η «ΗΛΙΣ» έχει αποσπάσει 7 διεθνή βραβεία και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε βασιζόμενοι στην αγάπη του κόσμου για αγνά Ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα”.

https://www.facebook.com/ilispasta/videos/1757823397596510/?t=6

Τα ζυμαρικά ΗΛΙΣ κέρδισαν άλλο ένα βραβείο ανώτερης γεύσης!
To Top