Αθλητισμός

Υποψήφιος στον ΣΕΓΑΣ με την Κελεσίδου ο Βασίλης Οικονόμου

Υποψήφιος στον ΣΕΓΑΣ, με την Αναγέννηση στο πλάι της Τασούλας Κελεσίδου θα είναι ο βουλευτής της Ν.Δ. Βασίλης Οικονόμου.

O ίδιος ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του ανέφερε:

Τριάντα έξι χρόνια με χωρίζουν από αυτό το σκάμμα στην Δράμα όταν κέρδισα τους Πανελλήνιους Παίδων στο Τριπλούν.

Σήμερα παρακολουθώ τον Αννίβα και τον Ρωμανό να δίνουν τον δικό τους ωραίο αγώνα στον κλασικό αθλητισμό, χωρίς να αφήνουν το διάβασμα και τις σπουδές τους.

Η υποχρέωσή μου απέναντι στα παιδιά μας, σε όλους τους νέους αθλητές, για ένα καλύτερο μέλλον του ελληνικού στίβου, όρισε την απόφασή μου για δράση και συμμετοχή. Άλλωστε ο στίβος είναι η μεγάλη μου αγάπη.

Γι αυτό θέτω υποψηφιότητα ως Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ. Στόχος μου να συνεισφέρω με την εμπειρία μου, τις γνώσεις μου και τις αξίες που υπηρετώ σε ένα νέο και δημιουργικό κύκλο υπό την ηγεσία της Ολυμπιονίκης και φίλης μου, Τασούλας Κελεσίδου.

Μαζί με ένα πλήθος ικανών και άξιων συνεργατών και τη αξιοποίηση όλων των ανθρώπων του ελληνικού στίβου θέλουμε να σχεδιάσουμε και να πετύχουμε την Αναγέννηση του Κλασικού Αθλητισμού.

Η μόνη προσωπική μου δέσμευση σε αυτή τη προσπάθεια είναι ότι ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου θα υπηρετήσω την ιδέα της διεκδίκησης μιας μεγάλης διοργάνωσης στην Μακεδονία μας, των Πανευρωπαϊκών Αγώνων Στίβου το 2028, στην Θεσσαλονίκη!

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους πιστεύοντας βαθιά ότι αξίζει τον κόπο να θέσουμε τον εαυτό μας στην υπηρεσία ενός οράματος που θα αναγεννήσει τον Κλασικό Αθλητισμό της πατρίδα μας”

Υποψήφιος στον ΣΕΓΑΣ με την Κελεσίδου ο Βασίλης Οικονόμου
To Top