ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπέβαλε παραίτηση η Κατερίνα Παπακώστα – Δεν έγινε δεκτή από τον Τσίπρα

Η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα υπέβαλε στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα την παραίτησή της τη Δευτέρα, όπως επισήμανε στον Realfm 97,8 o Φοίβος Κλαυδιανός.

Σύμφωνα με πηγές του Μαξίμου, η παραίτηση υποβλήθηκε στην επικοινωνία που είχε με τον Πρωθυπουργό λέγοντάς του πως η στήριξη και η πίστη της στην κυβέρνηση είναι αδιαπραγμάτευτες ωστόσο για λόγους ευθιξίας αναφορικά με τα όσα γράφονται για καρέκλες, αποστασίες, πρόθυμους κ.α θέλει να υποβάλει την παραίτησή της.

Η παραίτηση δεν έγινε δεκτή από το Μέγαρο Μαξίμου και κρίνεται θετικά ότι για λόγους ευθιξίας θέλησε να δείξει ότι δεν μένει στην κυβέρνηση για τη διατήρηση του χαρτοφυλακίου.

Την επιστολή παραίτησης δημοσιεύει το ΑΠΕ-ΜΠΕ:

"Κύριε πρωθυπουργέ,

Διαγράφηκα από τη Νέα Δημοκρατία επειδή παραμένω πιστή στις πολιτικές αρχές που θέσπισε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Ίδρυσα το κόμμα της Νέας Ελληνικής Ορμής και συμμαχώ μαζί σας γιατί θεωρώ ότι η Κυβέρνηση αυτή πρέπει να πορευτεί σε ορίζοντα Οκτωβρίου 2019, ώστε να ολοκληρώσει τις μεταρρυθμίσεις που είναι ζωτικής σημασίας για τη χώρα, για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες.

Επειδή "ειδήμονες" από το παρελθόν σε συναλλαγές και ανταλλάγματα, μεταξύ των οποίων και οικονομικά, βυσσοδομούν και συκοφαντούν, προσπαθώντας να παραπλανήσουν τον λαό σε πλείστα όσα, αλλά και να αμαυρώσουν τις ανιδιοτελείς και πατριωτικές θέσεις μου, θέτω την παραίτησή μου από τη θέση της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη στη διάθεσή σας."

Πηγή:enikos.gr/ΑΠΕ

Υπέβαλε παραίτηση η Κατερίνα Παπακώστα – Δεν έγινε δεκτή από τον Τσίπρα

Δημοφιλέστερα

To Top