ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το “Xιλιόμετρο” στο στόχαστρο ανεγκέφαλων!

Υπάρχουν ρεπορτάζ που επιβεβαιώνουν ότι τελικά ότι η βλακεία είναι αήττητη και πώς οι ανώνυμοι βάνδαλοι έχουν εισβάλλει για τα καλά στη ζωή μας και αφήνουν πίσω τους ανεξίτηλο το σημάδι της …παρέμβασής τους…
Αυτή τη φορά, σειρά έχει το “Χιλιόμετρο“, ο πολυδιαφημισμένος και πανέμορφος χώρος περπατήματος και αναψυχής που διαθέτει η πόλη της Καλαμάτας.
Άγνωστοι χθες βράδυ κατέστρεψαν τη μία από τις τέσσερις πετρόχτιστες βρύσες, που τοποθέτησε πέρσι το Δημοτικό Λιμενικό ταμείο στο πλαίσιο της ανάπλασης του “χιλιομέτρου” ξηλώνοντας τον σωλήνα της βρύσης, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ροή νερού. ενώ δεν έμειναν μόνο σε αυτό: ξήλωσαν στην κυριολεξία τον βιδωμένο κάδο απορριμμάτων, ο όποιο ζυγίζει περίπου 40 κιλά και τον έριξαν μέσα στη θάλασσα!
Έτσι χωρίς λόγο κι αφορμή, μόνο και μόνο για να διασκεδάσουν την πλήξη τους.

Το “Χιλιόμετρο” μπορεί να φωτίστηκε και να αποτελεί έναν χώρο άθλησης και ψυχαγωγίας, παρόλα αυτά πάντα θα υπάρχουν βάνδαλοι που ανεξέλεγκτα δημιουργούν προβλήματα και καταστροφές, και πρέπει επιτέλους κάποιος να προστατεύσει τη δημόσια περιουσία.

Τουαλέτα κατοικίδιων ζώων!
Βρεθήκαμε το μεσημέρι στο “Χιλιόμετρο” και διαπιστώσαμε και κάτι ακόμα: κατά μήκος της μάντρας υπάρχουν αμέτρητες … τουαλέτες κατοικίδιων ζώων, παρά το ενημερωτικό αυτοκόλλητο που υπάρχει στους κάδους προς τους ιδιοκτήτες των ζώων συντροφιάς να έχουν μαζί τους σακουλάκι και να αφήνουν το χώρο καθαρό!
Δυστυχώς το φαινόμενο συνεχίζεται….

To Top