ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μορφωτικός Σύλλογος Καλαμάτας: Έναρξη εγγραφών στις 11/9

Από τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι εγγραφές της νέας εκπαιδευτικής περιόδου 2017-2018 στον Μορφωτικό Σύλλογο Καλαμάτας και θα πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή 06:00μμ έως 09:00μμ.
Ο Σύλλογος έφτιαξε ένα σποτάκι με όλες τις πληροφορίες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Μορφωτικός Σύλλογος ιδρύθηκε το 1976 από το μεράκι και την πνευματική αναζήτηση ανθρώπων που αγαπούσαν την παράδοση και τον πολιτισμό. Έτσι συνεχίζει και σήμερα συμβάλλοντας ουσιαστικά στα πολιτιστικά δρώμενα της Καλαμάτας, της Μεσσηνίας και του Ελληνισμού.
Τα 830 ενεργά μέλη του συμμετέχουν στα τμήματα παραδοσιακών χορών, θεάτρου, χορωδίας, σεμιναρίων, διαλέξεων, ομιλιών.
Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στα 380 παιδιά του συλλόγου που συμμετέχουν πέρα από τους χορούς και σε ομάδες θεατρικού παιχνιδιού και σκακιού. Κάθε χρόνο ο σύλλογος, διοργανώνει τουλάχιστον 2 παραστάσεις παραδοσιακών χορών (παιδική και για ενήλικες), θεατρική παράσταση και δεκάδες μικρότερες παραστάσεις και εκδηλώσεις σε συνεργασία με δήμους, πολιτιστικούς φορείς και σωματεία σε όλη την Ελλάδα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η μέχρι τώρα πορεία του συλλόγου είναι σύμφωνη με το στόχο της διατήρησης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς καθώς με την ψυχαγωγία και με την πνευματική εξέλιξη των μελών μας και του τόπου μας.

Πληροφορίες: 27210 25505

To Top