Νέα Προϊοντα

WIND: Το Internet του αύριο είναι… εδώ

 

Σε μία εποχή που η τεχνολογία παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή μας, το γρήγορο Internet είναι απαραίτητο και αναγκαίο εργαλείο για τις επιχειρήσεις.

Το Internet του αύριο απαιτεί ταχύτητες νέας γενιάς που διευκολύνουν τον τρόπο που δουλεύουμε αλλά και τη ψυχαγωγία μας.

Πλέον οι ταχύτητες νέας γενιάς, όπως οι οπτικές ίνες, δεν είναι προνόμιο μόνο των μεγάλων επιχειρήσεων, αλλά είναι προσιτές σε όλους, ακόμη και σε ατομικές εταιρείες, που αξιοποιούν τις δυνατότητες του διαδικτύου στη λειτουργία τους.

Το «κλειδί» της επιτυχίας για τις επιχειρήσεις είναι η παραγωγικότητα. Σύμμαχος των επιχειρήσεων είναι πλέον οι υπηρεσίες Internet μέσω του δικτύου οπτικών ινών της WIND. Η επιχείρηση συνδέεται απευθείας με οπτική ίνα και αποκτά μία πλήρη και αναβαθμισμένη εμπειρία επικοινωνίας με ταχύτητες 100 Mbps & 200 Mbps καλύπτοντας απόλυτα τις ολοένα και πιο αυξημένες ανάγκες χρήσης Internet.

Χάρη στις δυνατότητες των υπηρεσιών WIND Fiber το download & το upload δεδομένων από το διαδίκτυο γίνεται πιο γρήγορα από ποτέ, το streaming είναι αδιάλειπτο και το buffering αποτελεί παρελθόν.

Δείτε … υπερηχητικές ταχύτητες στο κατάστημα της WIND στη Καλαμάτα!

Η δημιουργία του δικτύου οπτικών ινών της WIND, προχωρά εντός χρονοδιαγράμματος και θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2019.

Ήδη έχει ολοκληρωθεί στο 100% το δίκτυο οπτικών ινών στην Καλαμάτα ενώ σημαντική είναι η πρόοδος στην Αττική που θα συνεχιστεί εντατικά και θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2018. Αντίστοιχα, στο πρώτο εξάμηνο του 2018 θα ολοκληρωθεί το δίκτυο οπτικών ινών της WIND στη Λάρισα. Το 2019 θα είναι διαθέσιμο το δίκτυο της εταιρείας σε Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο.

Οι υποδομές νέας γενιάς που δημιουργεί η WIND είναι μέρος του 5ετούς επενδυτικού πλάνου της WIND Ελλάς για σε κινητή και σταθερή τηλεφωνία, ύψους 500 εκατ. Ευρώ.

To Top