ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βροχερός καιρός την Τρίτη, πραγματικός χειμώνας την Πέμπτη και την Παρακευή!

ΟΙ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΤΙΑΔΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΕΝΩ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΚΡΥΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΟ!

O καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Τρίτη 27/11/2018 προβλέπεται άστατος.

Από τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες μέχρι και το τέλος της ημέρας θα επικρατήσουν αυξημένες νεφώσεις, θα υπάρξουν όμως και κάποια διαστήματα με ανοίγματα του καιρού. Από τις πρώτες μεταμεσονύχτιες έως και τις πρώτες πρωινές ώρες υπάρχει πιθανότητα ψιλόβροχου έως ασθενούς βροχής.
Τις πρωινές ώρες αναμένεται ψιλόβροχο έως ασθενής βροχή. Από τις πρώτες μεσημβρινές μέχρι και τις απογευματινές ώρες αναμένεται ψιλόβροχο έως ασθενής βροχή, ενώ υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν μπόρες, κυρίως σύντομης διάρκειας (όμβροι) ή καταιγίδες.
Τις βραδινές ώρες αναμένεται ψιλόβροχο έως ασθενής βροχή.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα και θα κυμανθεί από 16 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 60-90%

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από Ν-ΝΑ διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ, τις πρώτες πρωινές ώρες θα στραφούν σε Ν-ΝΔ, με ένταση 3-4 μποφόρ, ενώ οι ριπές ανέμου ενδέχεται να αγγίζουν τα 5 μποφόρ, τις πρώτες απογευματινές ώρες θα εξασθενίσουν, στα 2-3 μποφόρ και το βράδυ θα στραφούν σε Ν-ΝΑ, με ένταση 1-2 μποφόρ.

Σε περίπτωση εκδήλωσης καταιγίδας θα πνέουν άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων, με ριπές που θα αγγίζουν τα 5-6 μποφόρ.

Στο Μεσσηνιακό Κόλπο θα πνέουν ΝΔ άνεμοι, με ριπές που θα ξεπερνούν τα 6 μποφόρ με αποτέλεσμα την πρόκληση ενισχυμένου κυματισμού στα ανοιχτά του Κόλπου και στα παράλια που θα δέχονται τον ΝΔ άνεμο.

O KAIΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ

Επιμέλεια: Κώστας Μενούνος (Κώστας_Καλαμάτα) για το http://kalamata.meteoclub.gr/

Βροχερός καιρός την Τρίτη, πραγματικός χειμώνας την Πέμπτη και την Παρακευή!
To Top