ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βρεττάκος: «Στηρίζουμε Παναγιώτη Καρβέλα- τέλος στα σημερινά αναπτυξιακά αδιέξοδα»

ΣΤΗΡΙΞΗ ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ ΣΕ ΚΑΡΒΕΛΑ: “ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΟΥ ΝΕΣΤΟΡΟΣ”

Δημόσια δήλωση στήριξης έκανε ο μέχρι πρότινος υποψήφιος δήμαρχος Πύλου Νέστορος, Δημήτρης Βρεττάκος με τον συνδυασμό “Νέστοριος Σοφία” προς το πρόσωπο του υποψήφιου Δημάρχου Παναγιώτη Καρβέλα. Στη δήλωσή του ο Δημήτρης Βρεττάκος αναφέρει:

“Αγαπητοί Φίλοι,
Θα ήθελα εκ μέρους του Συνδυασμού «ΝΕΣΤΟΡΙΟΣ ΣΟΦΙΑ» να ευχαριστήσω όλους τους όσους ψήφισαν τους υποψηφίους μας αλλά και τους εθελοντές που βοήθησαν τον συνδυασμό μας στην προεκλογική εκστρατεία τους τελευταίους πέντε μήνες. Ο Συνδυασμός μας υποσχέθηκε την αλλαγή στο Δήμο και σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό το καταφέραμε ήδη. Φέραμε την ανανέωση προσώπων αφού είμαστε ο μόνος συνδυασμός που αποτελείτο μόνο από νέους υποψηφίους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση έτσι ώστε να διασφαλίσουμε την ανανέωση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Φέραμε την αλλαγή στο ύφος και στον τρόπο άσκησης πολιτικής, αφού ο Συνδυασμός μας ήταν ο μόνος που δεν ενεπλάκει σε κοκορομαχίες μέσω εφημερίδων ή άλλων μέσων, ενώ δεν είπε τίποτα αρνητικό για κανένα ανθυποψήφιο καθ’ όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Φέραμε την αλλαγή αφού φωτίσαμε τα προβλήματα των δημοτών και επιμείναμε να τονίζουμε ότι Αντίπαλος μας είναι η κακή κατάσταση του Δήμου Πύλου – Νέστορος, η άνιση ανάπτυξη μεταξύ διαμερισμάτων, πόλεων και χωριών και η έλλειψη οργανωμένου σχεδίου Ανάπτυξης του Δήμου μας.
Φέραμε την αλλαγή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αφού αρνηθήκαμε τις εξαρτήσεις. Είμαστε ο μόνος συνδυασμός που δεν ζήτησε χρίσμα ή υποστήριξη από κόμματα. Φέραμε την αλλαγή στην σχέση πολίτη και Υποψηφίων αφού είμαστε ο μόνος συνδυασμός που καταθέσαμε αναλυτικό και ολοκληρωμένο Πρόγραμμα 20 σελίδων που μας δεσμεύει έναντι των ψηφοφόρων μας.Αγαπητοί Φίλοι,
Όπως γνωρίζετε με απόφαση του Λαού, ο συνδυασμός μας εξέλεξε δύο έδρες και δεν θα συμμετάσχει στο δεύτερο γύρο των εκλογών. Υποψήφιοι Δήμαρχοι είναι ο κ. Δημήτρης Καφαντάρης, νυν Δήμαρχος, και ο κ. Παναγιώτης Καρβέλας. Οι πολίτες καλούνται να αποφασίσουν ποιός θα είναι ο καταλληλότερος μαζί με τους εκλεγμένους συμβούλους του να διοικήσει τον Δήμο τα επόμενα τέσσερα έτη. Αναμέναμε μέχρι εχθές μήπως οι δύο Υποψήφιοι Δήμαρχοι επιθυμούν να μιλήσουν δημόσια, ή να κάνουν τηλεδιάλογο, ή να ανακοινώσουν κάτι όσο υπάρχει ακόμα προεκλογικός χρόνος.

“Επειδή ο Συνδυασμός μας θέλει να κάνει πράξη την αλλαγή και να ξεφύγουμε από τα σημερινά αναπτυξιακά αδιέξοδα πιστεύουμε ότι η Διοίκηση του Δήμου πρέπει να περάσει σε μια νέα ομάδα ανθρώπων”

Ο Συνδυασμός του κ Καφαντάρη έδωσε επί εννέα έτη ότι μπορούσε. Εμείς και άλλοι τρεις συνδυασμοί κατεβήκαμε στις εκλογές για να βελτιώσουμε την κατάσταση. Έτσι είχαμε δεσμευτεί, από την αρχή που ξεκινήσαμε τον Συνδυασμό μας, ότι θα στηρίξουμε τον όποιο νέο Συνδυασμό θα περάσει στο δεύτερο γύρο εάν δεν ήταν ο δικός μας. Σήμερα κάνουμε τα Λόγια μας Πράξη όπως υποσχεθήκαμε.
Συμβουλεύουμε λοιπόν τους πολίτες ανεξάρτητα εάν μας ψήφισαν ή όχι να μας ακολουθήσουν σε αυτή την επιλογή και να ψηφίσουν τον Νέο Υποψήφιο που πέρασε στο δεύτερο γύρο, τον κ. Παναγιώτη Καρβέλα για να φέρουμε την Αλλαγή στον Δήμο. Ευχόμαστε ο ίδιος και οι εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι να αποδειχθούμε άξιοι για το καλό του τόπου”.

Δημήτρης Βρεττάκος
Υποψήφιος Δήμαρχος
Οικονομολόγος – Δημοσιολόγος
Αποφ. Πανεπιστημίου Χάρβαρντ

ΚΑΡΒΕΛΑΣ: “ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ”

Στη δημόσια στήριξη του στο πρόσωπό του απαντά ο Παναγιώτης Καρβέλας προς τον μέχρι πρότινος ανθυποψήφιό του Δημήτρη Βρεττάκο, τον οποίο ευχαριστεί και συγχαίρει για τον έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα του. Στη δήλωσή του ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύλου Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας αναφέρει:

“Συγχαίρω τον αγαπητό Δημήτρη Βρεττάκο για τον έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα, τόσο του ιδίου όσο και των συνεργατών του, καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Τον ευχαριστώ για τη δήλωση τιμής και στήριξης στο πρόσωπό μου δεσμευόμενος σε μια αγαστή συνεργασία για την ανάπτυξη του τόπου μας και την ευημερία όλων των συνδημοτών μας. Στον αγώνα μας αυτό δε περισσεύει κανείς!!”

Βρεττάκος: «Στηρίζουμε Παναγιώτη Καρβέλα- τέλος στα σημερινά αναπτυξιακά αδιέξοδα»
To Top