ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Tατούλης: “Ελάτε να κάνουμε τον αγώνα γιορτή και την μάχη νίκη της Νέας Πελοποννήσου”

Κάλεσμα στους πολίτες της Πελοποννήσου απευθύνει ο περιφερειάρχης και εκ νέου υποψήφιος Πέτρος Τατούλης μέσα από ένα νέο προεκλογικό σποτάκι, λίγες ώρες πριν την κρίσιμη “μάχη” για την ηγεσία της Περιφέρειας Πελοποποννήσου. Ο Πέτρος Τατούλης απευθύνεται ο ίδιος στους πολίτες λέγοντας:

“Συμπατριώτες μου, είμαι ο Πέτρος Τατούλης και αυτή την Κυριακή θα κερδίσουμε μαζί τη μάχη, όπως κερδίσαμε και όλες τις μάχες που μέχρι σήμερα δώσαμε. Σας μιλάω με τη δική μου φωνή και όχι με τη φωνή κάποιου άλλου. Καθαρά, όπως έκανα πάντα.

“Κάποιοι νομίζουν ότι είστε λάφυρο. Κάποιοι σας τάζουν μερίδιο από τη δική τους εξουσία. Κάποιοι σας λένε ψέματα. Και κάποιοι τέλος, λίγοι, θέλουν να σας φοβίσουν. Μη φοβάστε! Εμείς είμαστε οι πολλοί! Και η φωνή μας είναι η πιο δυνατή. Την Κυριακή συμμετέχουμε όλοι! Ψηφίζουμε μόνο για την Πελοπόννησο και τους ανθρώπους της”

Ενωμένοι, ελεύθεροι, με τη δική μας άποψη!Για να προχωρήσει ο τόπος μας μπροστά, στο δρόμο της σταθερότητας,της εξωστρέφειας και της προόδου.Ελάτε να κάνουμε τη μάχη γιορτή και τον αγώνα νίκη! Και αυτή την Κυριακή προχωράμε μαζί για τη Νέα Πελοπόννησο”.

ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ: “Την Κυριακή ψηφίζουμε για Περιφερειάρχη”

“Σήμερα υποδεχτήκαμε  στην Τρίπολη τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη. Η επίσκεψη του τιμά την πρωτεύουσα του Μοριά και την Πελοπόννησο. Θέλουμε όμως να του υπενθυμίσουμε ότι την Κυριακή ψηφίζουμε για Περιφερειάρχη. Εμείς στην Νέα Πελοπόννησο συνεχίζουμε τον αγώνα μας για νίκη την επόμενη Κυριακή. Για νίκη της Περιφερειακής Διακυβέρνησης που θα συνεργαστεί με κάθε κυβέρνηση, αλλά και θα συγκρουστεί μαζί της αν σταθεί εμπόδιο στην πρόοδο του τόπου μας. Όπως το κάναμε μέχρι σήμερα αδιάλειπτα με τις επτά κυβερνήσεις στην πορεία της θητείας μας.

Είμαστε αντιμέτωποι με ένα σιωπηλό αντίπαλο που περιοδεύει ως μαριονέτα δίπλα από τους πολιτικούς της κεντρικής σκηνής. Έναν υποψήφιο που δεν έχει αρθρώσει ούτε ένα σχέδιο για την Πελοπόννησο. Που δεν έχει κανένα άλλο ενδιαφέρον από το να γίνει το ενεργούμενο μιας Αθηνοκεντρικής διοίκησης της Πελοποννήσου. Την Κυριακή θα νικήσει η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Την Κυριακή θα νικήσουν οι πολίτες της Πελοποννήσου”.

To Top