Αθλητισμός

“Βουβός πόνος” στο τελευταίο “αντίο” στον Κώστα Αργυρόπουλο

Ιδιαίτερα φορτισμένες οι στιγμές στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στα Λέικα και ένα μεγάλο “γιατί” για την απροσδόκητη απώλεια ενός ξεχωριστού ποδοσφαιριστή και χαρακτήρα

 

Το “τελευταίο αντίο” στον Κώστα Αργυρόπουλο είπαν το απόγευμα της Τρίτης συγγενείς, φίλοι, άνθρωποι του αθλητισμού και απλός κόσμος. Ο 36χρονος πρώην ποδοσφαιριστής και το τελευταίο διάστημα προπονητής, έφυγε από την ζωή την περασμένη Παρασκευή, βυθίζοντας στη θλίψη στην αθλητική Μεσσηνία.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στα Λέικα, με τις στιγμές να είναι ιδιαίτερα συγκινητικές και ένα μεγάλογιατί” για την απροσδόκητη απώλεια του Κώστα, ενός από τα καλύτερα παιδιά των γηπέδων. Παρηγορητικά ήταν τα λόγια του Αρχιμανδρίτη Νεόφυτου που προέστη της εξοδίου ακολουθίας.

«Βουβός» ο πόνος της απώλειας και της θλίψης για τους δικούς του ανθρώπους που δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πως ο Κώστας χάθηκε από την μια στιγμή στην άλλη.

Στην τελετή παρέστη ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, ο βουλευτής Μεσσηνίας Περικλής Μαντάς, οι αντιδήμαρχοι Γ. Φάβας, Αν. Σκοπετέας, ο πρόεδρος της ΦΑΡΙΣ Παντελής Δρούγας, ο περιφερειακός σύμβουλος Τάσος Σαρδέλης, μέλη της ΕΠΣ Μεσσηνίας, σύσσωμη η ομάδα της ΑΕ Μάνης, αντιπροσωπείες ομάδων, παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές κ.ά.

“Βουβός πόνος” στο τελευταίο “αντίο” στον Κώστα Αργυρόπουλο
To Top