ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βούρκος και πάλι το πάρκιγνκ στο Δημοτικό Στάδιο

Σε τραγική κατάσταση είναι για άλλη μία φορά το υπαίθριο πάρκινγκ στο δημοτικό στάδιο της πόλης με τις συνεχιζόμενες βροχοπτώσεις να το έχουν μετατρέψει κυριολεκτικά σε πισίνα και όσοι οδηγοί επιλέγουν να παρκάρουν εκεί, βουτάνε μέσα στα νερά και τις λάσπες!

Πολλά παράπονα δημοτών – αθλητών και γονέων που πήγαν για προπονήσεις σήμερα τα παιδιά τους – ήρθαν και σήμερα στο Messinialive, επειδή η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο.
Για άλλη μία φορά μας απασχολεί αυτό το ζήτημα, αφού πριν από ένα χρόνο περίπου, έγινε μία μικρή επιφανειακή παρέμβαση όμως δεν ήταν αρκετή, αφού είναι ξεκάθαρο πως το συγκεκριμένο σημείο πρέπει να στρωθεί με άσφαλτο και να γίνουν έργα για τα όμβρια ύδατα.

Η υψομετρική διαφορά που υπάρχει με το δρόμο, οδηγεί τα νερά στο χώρο του πάρκινγκ, με αποτέλεσμα να δημιουργείται αυτή η κατάσταση .
Αύριο μάλιστα το απόγευμα που ο Απόλλωνας υποδέχεται την ΑΕΚ, θα βρεθούν δεκάδες αυτοκίνητα στον χώρο και χρειάζεται προσοχή…
Το θέμα συζητήθηκε τον προηγούμενο μήνα και στο δημοτικό συμβούλιο και ενώ τα χρήματα για την διαμόρφωση του χώρου υπάρχουν, δεν έχει δοθεί οριστική λύση.

Βούρκος και πάλι το πάρκιγνκ στο Δημοτικό Στάδιο
To Top