ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χονδρός: “Ο Δήμος Μεσσήνης ανήκει στους δημότες του και δεν έχει ανάγκη κομματικούς πάτρωνες”

Δεύτερο συνεχόμενο “καλωσόρισμα” στον Γιώργο Αθανασόπουλο, μετά την χτεσινή ομιλία του, κάνει με ανάρτηση στο facebook κι ο Αντιδήμαρχος Μεσσήνης Νίκος Χονδρός.

Σε αυτό αναφέρει:
“Καλωσορίζουμε τον κ. Αθανασόπουλο στο Δήμο Μεσσήνης, καλωσορίζουμε την χθεσινή εμφανώς κοπιώδη και σε κατάσταση τρικυμίας προσπάθειά του για ανάγνωση κειμένου που δυστυχώς αφορούσε άλλο Δήμο. Δεν καλωσορίζουμε όσους νομίζουν πως θα μετατρέψουν το Δήμο Μεσσήνης και τον χώρο την Αυτοδιοίκησης εν γένει σε τσιφλίκι κομματικών επιδιώξεων και μωροφιλοδοξιών, επιδιώκοντας να χτίσουν τείχη περιχαρακώσεων και όχι γέφυρες συνεννόησης.
Ο Δήμος Μεσσήνης ανήκει στους Δημότες του και δεν έχει ανάγκη κομματικούς πάτρωνες. Ο Δήμος Μεσσήνης έχει εκλεγμένο Δήμαρχο από τα δικά του σπλάχνα, χωρίς εξαρτήσεις και υποχρεώσεις. Και όλους εμάς να τον περιβάλλουμε με την εμπιστοσύνη και την προσφορά μας, ώστε με την στιβαρότητα, την θέληση και την τεχνογνωσία του, να έχουμε κατορθώσει να αλλάζουμε κάθε μέρα το Δήμο Μεσσήνης προς όφελος των πολλών. Δυστυχώς ο μέχρι χθες άφαντος κ. Αθανασόπουλος ζυγίστηκε τόσο ως Αντιδήμαρχος την περίοδο 2011 – 2014 όσο και ως Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης την περίοδο 2015-2019 και βρέθηκε ελλιποβαρής εξαιτίας της ένδειας λόγου και έργου. Όλοι εμείς με μπροστάρη τον Γιώργο Τσώνη πορευόμαστε με σχέδιο και χτίζουμε την Μεσσήνη του μέλλοντός μας. Σειρήνες του χθες, κομματικά φερέφωνα και πρακτικές στείρας αντιπολίτευσης οδήγησαν δυστυχώς στο παρελθόν τον Δήμο μας σε απαξία. Ας αφήσουμε τους σκελετούς στο χρονοντούλαπο και ας αδράξουμε την ευκαιρία να έχουμε την Μεσσήνη που αξίζει σε εμάς και τα παιδιά μας.
Προχωράμε δυναμικά, με αξιοπρέπεια, ήθος και αποφασιστικότητα στην τήρηση του συμβολαίου που υπογράψαμε με τους πολίτες το 2014 στην υλοποίηση των δεσμεύσεών μας για την Μεσσήνη που μας αξίζει”.

Ο Νίκος Χονδρός

Χονδρός: “Ο Δήμος Μεσσήνης ανήκει στους δημότες του και δεν έχει ανάγκη κομματικούς πάτρωνες”
To Top