ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Βόμβες” Τατούλη για τις υποκλοπές: “…Κάτι τσαρλατάνιδες που έχουν ξεπηδήσει…θα απογοητευθούν…”

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που έδωσε χθες Μεγάλη Τρίτη στην Π.Ε.Αργολίδας, ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, ερωτηθείς για τις υποκλοπές και τα τεκταινόμενα στην Π.Ε. Μεσσηνίας έκανε λόγο για “μια ομάδα συμφερόντων και ανθρώπων” ενώ άφησε αιχμές για εκβιασμό της Περιφερειακής Αρχής.
Μεταξύ άλλων δήλωσε: “Εμπιστευόμαστε τις Ανακριτικές Αρχές. Γνωρίζετε πάρα πολύ καλά την αφοσίωσή μου στη θεσμική λειτουργία.

“Κάποιοι προτρέχουν για ίδιους λόγους για να διευκολύνουν τη μιζέρια τους και την κακοδαιμονία τους”

Ό,τι μέτρα πήραμε, τα πήραμε με κύριο στόχο μόνο και μόνο να προστατεύσουμε τη λειτουργία του θεσμού. Και πάνω απ’όλα τους νόμους που πρέπει να τηρούνται. Δεν θα μπω στην ουσία της υπόθεσης”.

“Ξέρετε ότι στην ιστορία μου, στη 45χρονη ενασχόλησή μου με τα δημόσια πράγματα ο καιρός και οι επιλογές του καιρού δημιουργούν τεράστιες επιπτώσεις σε όσους νομίζουν ότι αυτή την ομάδα μπορεί να την εκβιάσουν, είτε πολιτικά, είτε οικονομικά, είτε κοινωνικά”

Ο Πέτρος Τατούλης απαντώντας μεταξύ άλλων ανέφερε πως,”κράτησα τη διακριτικότητα που επέβαλε το πρόβλημα που έπρεπε να αντιμετωπιστεί. Οι ανακριτικές Αρχές έχουν αναλάβει την υπόθεση στα χέρια τους και είμαστε υποχρεωμένοι όλοι μας να περιμένουμε το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας... “πρόκειται για μια υπόθεση που αφορά μια ομάδα συμφερόντων και ανθρώπων” ενώ σε άλλη ερώτηση για το ίδιο θέμα ανέφερε, “…στην πολιτική ζωή αυτού του τόπου, …άνθρωποι που για διάφορους λόγους,  θέλουν για ιδίους στόχους να εκμεταλλεύονται κάποια γεγονότα είναι κάτι γνωστό,…. Εμείς υπερασπιζόμαστε το κύρος του θεσμού, την προσωπική μας ετοιμότητα”.

“Έχουμε και εμείς τα ίδια ένδικα μέσα για να προστατεύσουμε όχι τα πρόσωπά μας αλλά το κύρος του θεσμού”.

“Κάτι τσαρλατάνιδες που έχουν ξεπηδήσει και που νομίζουν ότι η προσωπική τους ζωή μπορεί να επιβληθεί ως κοινωνικό δεδομένο στην χώρα μας, θα απογοητευθούν. Αυτούς η ιστορία τους ρίχνει στη λάσπη!”

Πηγή βίντεο: ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ/ARGOLIDA PORTAL

To Top