Αθλητισμός

Volterra και Μαύρη Θύελλα έδωσαν χαρά στα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου

Το κοινωνικό τους πρόσωπο έδειξαν η Volterra, μεγάλος χορηγός της φανέλας της ΠΑΕ Καλαμάτα, αλλά υποστηρικτής της νέας δομής της Κιβωτού του Κόσμου στην Καλαμάτα, με την μελανόλευκη ΠΑΕ, διοργανώνοντας εκδήλωση κατά τη διάρκεια της οποίας τα παιδιά της Κιβωτού βρέθηκαν Δημοτικό στάδιο στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα για τον ποδοσφαιρικό αγώνα της Football League μεταξύ της Καλαμάτας και του Αιγάλεω.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Volterra, που πραγματοποιήθηκε τη Μεγάλη Πέμπτη (29/4), τα 17 αγόρια ηλικίας από 7 έως 17 ετών που φιλοξενούνται στη δομή, βρέθηκαν κοντά στους ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Καλαμάτας, οι οποίοι τους μοίρασαν μπάλες με την υπογραφή τους αλλά και φανέλες της ομάδας. Οι ποδοσφαιριστές της «Μαύρης Θύελλας» συνομίλησαν με τα παιδιά που είχαν την μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον μαγικό κόσμο του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού.

Η εκδήλωση, σχεδιάστηκε, όπως αναφέρει η εταιρεία, εν όψει των Εορτών του Πάσχα, στο πλαίσιο της συνεργασίας της Volterra τόσο με την ΠΑΕ Καλαμάτας, όπου η εταιρεία είναι χορηγός της φανέλας της ομάδας για 2η συνεχόμενη χρονιά, όσο και με την Κιβωτό του Κόσμου, στην οποία η Volterra παρέχει οικονομική στήριξη στη νεοσύστατη δομή της Καλαμάτας που ξεκίνησε να λειτουργεί τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ο Διευθυντής Λιανικής της Volterra Θάνος Μουγκαράκης, σημείωσε ότι «η σημερινή εκδήλωση μας δίνει μεγάλη χαρά, καθώς πρόκειται για μια πρωτοβουλία που στόχο έχει τη στήριξη μιας ευάλωτης και σημαντικής ομάδας πληθυσμού, που είναι τα παιδιά. Είμαστε υπερήφανοι που μπορούμε να στεκόμαστε δίπλα σε αυτά τα παιδιά ενισχύοντας το εξαιρετικό έργο της Κιβωτού του Κόσμου. Για όλους εμάς στη Volterra, η κοινωνική υπευθυνότητα είναι στάση ζωής και η προσφορά στους συνανθρώπους μας, στα παιδιά ιδιαιτέρως, αλλά και στις τοπικές κοινωνίες αποτελεί προτεραιότητα υψίστης σημασίας».

Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι της Κιβωτού του Κόσμου, ευχαρίστησαν τόσο τη Volterra όσο και την ΠΑΕ Καλαμάτα για τη μοναδική εμπειρία που προσέφεραν στα παιδιά, σημειώνοντας ότι «είναι σημαντικό, ιδιαίτερα στις μέρες μας, να αναλαμβάνονται από εκείνους που μπορούν, πρωτοβουλίες αγάπης που στόχο έχουν να μοιράσουν χαρά και όμορφες στιγμές στα παιδιά, που αποτελούν το μέλλον του τόπου μας. Η προσφορά της Volterra είναι πολύ σημαντική ώστε να συνεχίζουμε το έργο μας, ένα έργο αγάπης και αφοσίωσης για τα παιδιά μας».

Τέλος, ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Καλαμάτας, Κωνσταντίνος Παπασταμάτης, δήλωσε: «Είχαμε τη μεγάλη χαρά και τιμή να φιλοξενήσουμε τους μικρούς μας φίλους από την Κιβωτό του Κόσμου και να τους μυήσουμε στον δικό μας κόσμο, τον μαγικό κόσμο του ποδοσφαίρου. Τα παιδιά αυτά είναι οι αυριανοί φίλαθλοι και αθλητές και από σήμερα ανήκουν και αυτά στη μεγάλη οικογένεια της ομάδας της Καλαμάτας. Θέλω να συγχαρώ τη Volterra γι’ αυτή την εξαιρετική πρωτοβουλία και για την έμπρακτή στήριξή της τόσο στα παιδιά όσο και για την προσφορά της στην ομάδα της πόλης μας».

Τέλος, όπως ανάφεραν οι μελανόλυκοι “στο εγγύς μέλλον θα υπάρξει και άλλη κοινωνική δράση και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα καταστήματα COSMOS Καλαμάτας και την οικογένεια Βλαχονικολού για την ενεργή συμμετοχή τους.”

Volterra και Μαύρη Θύελλα έδωσαν χαρά στα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου
To Top