Νέα Προϊοντα

Volterra: 45% έκπτωση στο ηλεκτρικό ρεύμα και μηδενικό πάγιο σε γιορτές και διακοπές για τους φοιτητές!

Νέο ξεκίνημα με άλλον αέρα και ενεργειακό «πάσο» για τους φοιτητές από τη Volterra

45% έκπτωση στο ηλεκτρικό ρεύμα και μηδενικό πάγιο σε γιορτές και διακοπές

Πιστή στην αποστολή της να στέκεται δίπλα στους καταναλωτές και να προσφέρει τις καλύτερες και φθηνότερες δυνατές λύσεις για τις ενεργειακές ανάγκες τους, η Volterra δίνει νέο αέρα στους φοιτητές και βοηθά τους ίδιους και τις οικογένειές τους σε αυτό το νέο ξεκίνημα.

Οι άνθρωποι της Volterra, θέλοντας να δώσουν μια επιπλέον ώθηση στους φοιτητές σε αυτή την ιδιαίτερα «ενεργητική» περίοδο της ζωής τους, σχεδίασαν ένα πρόγραμμα που τους προσφέρει ηλεκτρικό ρεύμα σε απίστευτα χαμηλές τιμές, ενώ ταυτόχρονα τους απαλλάσσει από την υποχρέωση του παγίου τις περιόδους που θα επιστρέφουν στις οικογένειές τους για διακοπές.

Συγκεκριμένα, το φοιτητικό πρόγραμμα της Volterra, προβλέπει 45% έκπτωση στο ρεύμα, με τιμή μόλις 0,0594€/kWh. Μάλιστα, στις πόλεις όπου υπάρχει η σχετική υποδομή, οι φοιτητές μπορούν να απολαμβάνουν συνδυαστικά έκπτωση 45% και στο φυσικό αέριο. Η προσφορά όμως δε σταματά εδώ. Η Volterra, δίνει μια επιπλέον ανάσα στους φοιτητές, αφαιρώντας το πάγιο από τους μήνες των εορτών και των διακοπών. Με αυτό τον τρόπο, τον Απρίλιο και το Δεκέμβριο, οι φοιτητές θα κάνουν Πάσχα και Χριστούγεννα ξέγνοιαστα κοντά στους δικούς τους χωρίς άγχος για το λογαριασμό του ρεύματος, ενώ τον Ιούλιο και τον Αύγουστο θα έχουν μια λιγότερη υποχρέωση ενόψει των θερινών διακοπών τους.

Η Volterra είναι έτοιμη να καλωσορίσει τους νέους φοιτητές, στα καταστήματά της προκειμένου να τους κατατοπίσει σχετικά. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να πληκτρoλογήσουν “Volterra Shop” στην εφαρμογή πλοήγησης του κινητού τους κατά την πρώτη εξόρμησή τους στη νέα τους πόλη.

Ειδικότερα στην Καλαμάτα οι φοιτητές και οι γονείς μπορούν να απευθυνθούν στο Volterra Shop που βρίσκεται στη διεύθυνση Πλατεία 23ης Μαρτίου 10.

https://www.facebook.com/volterrakalamatas

Volterra: 45% έκπτωση στο ηλεκτρικό ρεύμα και μηδενικό πάγιο σε γιορτές και διακοπές για τους φοιτητές!
To Top