Αθλητισμός

Καλαμάτα: Παρουσίασε τη νέα φανέλα- “Θα την τιμήσουμε έτσι όπως της αξίζει”

“Θα την τιμήσουμε έτσι όπως πραγματικά της αξίζει. Η υπόσχεση του Νίκου Αναστόπουλου στην παρουσίαση της νέας φανέλας της Καλαμάτας για τη σεζόν που ξεκινάει την Κυριακή, συμπυκνώνει όλο το νόημα της παρουσίας που προσδοκά να έχει η Μαύρη Θύελλα στο φετινό πρωτάθλημα της super league 2.

Οι μελανόλευκοι παρουσίασαν τις φανέλες με τις οποίες θα αγωνιστούν στη σεζόν, σε εκδήλωση που έγινε στο ξενοδοχείο Horizon blu, παρουσία της κας Ριανή Ρουσσάκη, εκπροσώπου της εταιρίας Volterra, η οποία θα είναι ο μεγάλος χορηγός και φέτος της Μαύρης Θύελλας.

Στο πάνελ της εκδήλωσης βρέθηκαν επίσης ο Γιώργος Ράλλης και οι μελανόλευκοι ποδοσφαιριστές Μπάμπης Παυλίδης, Ανδρέας Τάτος, Δημήτρης Ταΐρης, Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος και Κώστας Καπούταγλης. οι οποίοι παρουσίασαν τις πέντε φανέλες (3+2) της νέας σεζόν.

Βασική εμφάνιση της ομάδας παραμένει η κλασσική με τις μελανόλευκες ρίγες, δεύτερη εμφάνιση θα είναι η λευκή και τρίτη η κόκκινη.

Η Καλαμάτα κινείται σε ρυθμούς πρεμιέρας με την πρώτη εξόρμησε να έρχεται την Κυριακή στο στάδιο Σπάτων με αντίπαλο την ΑΕΚ Β. Σε ερώτηση για τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας ο Νίκος Αναστόπουλος ανέφερε:

Θα φανεί την Κυριακή εάν είμαστε έτοιμοι. Η ΑΕΚ είναι πάντα ΑΕΚ. Οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις. Αυτό που θέλουμε είναι να παρουσιαστούμε έτοιμοι για να πάρουμε το παιχνίδι.”

H NIKE είναι η καλύτερη επιλογή για την ομάδα όπως και η VOLTERRA

Ο Γιώργος Ράλλης ανέφερε πως οι εργασίες στο Δημοτικό στάδιο Καλαμάτας προχωρούν με βάση το χρονοδιάγραμμα και εκτίμησε πως η ομάδα θα αγωνιστεί σε ένα-δυο ματς στην Μεσσήνη και κατόπιν θα επιστρέψει.

 

Δημοφιλέστερα

To Top