ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βόλος: 80χρονος σε αργία ιερέας κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικη

Ένας 80χρονος ιερέας συνελήφθη στον Βόλο κατηγορούμενος για απόπειρα ασέλγειας σε βάρος ανήλικης έναντι χρηματικής αμοιβής, ενώ η μητέρα της 11χρονης γνώριζε τι θα συνέβαινε και είναι αυτή που συμφώνησε με τον 80χρονο για να ασελγεί στην κόρη της!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το magnesianews.gr, στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκονται ο 80χρονος ιερέας και η 30χρονη Βουλγάρα η οποία έλαβε χρήματα απ΄τον ιερέα που εξετάζεται εάν πέρα από την συγκατάθεσή της για το κορίτσι, αν υπήρξε ερωτική συνεύρεση και μαζί της. Ωστόσο, έναντι οικονομικών και υλικών ανταλλαγμάτων ο 80χρονος, την έπεισε να βρίσκεται και με την 11χρονη κόρη της και να την αγγίζει!

Η εξέλιξη σημειώθηκε χθες το απόγευμα, έπειτα από πληροφορίες που αξιοποίησε η Ασφάλεια Βόλου για τον 80χρονο ιερέα, που τελούσε ωστόσο σε επ΄αόριστον αργία. Αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου τον εντόπισε να κινείται στο κέντρο της πόλης μαζί με την 30χρονη, μαζί με το 11χρονο κορίτσι. Ο αστυνομικός τους ακολούθησε και τους είδε να κατευθύνονται σε κατάστημα. Κάποια στιγμή η 30χρονη Βουλγάρα αποχώρησε και άφησε μόνο του, τον 80χρονο με την 11χρονη κόρη της.

Ο 80χρονος μπήκε σε αυτοκίνητο με την 11χρονη και ο προορισμός τους ήταν η παραλία του Αναύρου. Ο αστυνομικός ζήτησε τη συνδρομή συναδέλφων του και συνέλαβαν τον ιερέα πριν προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις.

Σήμερα ο ιερέας, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για το κακούργημα της ασέλγειας έναντι αμοιβής όπως και η μητέρα με την κατηγορία της συνέργειας σε ασέλγεια. Άγνωστοι τέλος, παραμένουν οι λόγοι για τους οποίους ο ιερέας βρίσκεται σε επ’ αόριστον αργία από τη Μητρόπολη Δημητριάδος.

Πηγή: magnesianews.gr

Βόλος: 80χρονος σε αργία ιερέας κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικη
To Top