ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Βολές κατά Νίκα για τη δακοκτονία από το Αγροτικό τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ

“Κομίζει γλαύκα εις Αθήνας ο κ. Νίκας με το υπόμνημά του για το θέμα της δακοκτονίας στον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οι δράσεις που προτείνει δεν έχουν να προσθέσουν κάτι φρέσκο και νέο, παρά αποτελούν ένα κακότεχνο, αποσπασματικό και χονδροειδές copy-paste μέτρων που έχει ήδη εξαγγείλει ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σταύρος Αραχωβίτης.

Ο Υπουργός έχει δηλώσει ότι έχουν εντοπιστεί από το ΥπΑΑΤ τα προβλήματα με τη διαδικασία της δακοκτονίας και οι βελτιώσεις που προτείνει ο κ. Νίκας είναι μόνο ένα κομμάτι των συνολικών βελτιώσεων στην εν λόγω διαδικασία που θα εφαρμοσθούν από φέτος. Ενώ σχετικά με τις αποζημιώσεις, ήδη από τον Σεπτέμβριο έχει γίνει αίτημα προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Υπουργείο εξαντλεί και εξετάζει όλα τα εργαλεία, τα οποία έχει στη διάθεσή του.

Μας προξενεί θυμηδία λοιπόν, μετά από δώδεκα χρόνια πλήρους απραξίας στον Αγροτικό Τομέα από τον θώκο του Δημάρχου ο κ. Νίκας, να προσπαθεί να προωθήσει τη μηδενική τεχνογνωσία και εμπειρία του σε περιφερειακό και εθνικό επίπεδο”.

Το Αγροτικό Τμήμα της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας

Βολές κατά Νίκα για τη δακοκτονία από το Αγροτικό τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ
To Top