Αθλητισμός

ΒΟΛΕΙ: Οι αδερφοί Χανδρινοί ευχαριστούν αυτούς που τους βοήθησαν

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ 

Ο Σπύρος με τον Άρη Χανδρινό είναι πρωταθλητές Ελλάδος στο beach volley, μέλη της Εθνικής ομάδας στην σάλα και το μέλλον τους προβλέπεται λαμπρό, όπως ακριβώς και ο χαρακτήρας τους, καθώς σε κάθε ευκαιρία αποδεικνύουν πως εκτός από μεγάλοι αθλητές είναι και σπουδαία παιδιά.

Οι δυο καλαματιανοί πρωταθλητές δεν ξέχασαν τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις που τους βοήθησαν να φτάσουν στις επιτυχίες και με επιστολή τους ευχαριστούν για την συμπαράσταση.

Αναλυτικά τα δυο αδέρφια αναφέρουν:

Με την παρούσα επιστολή η ομάδα beach volley Χανδρινός Σπυρίδων και Χανδρινός Αριστείδης θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους αυτούς που τη βοήθησαν, με σκοπό να συμμετάσχει σε μια σειρά από τουρνουά και να εκπληρώσει τους αγωνιστικούς της στόχους για φέτος.

Στην εποχή που ζούμε, της κρίσης και της απαξίωσης, η ανάγκη να δημιουργούμε, πολλοί μαζί, συνθήκες ανάπτυξης αθλητικών δραστηριοτήτων, είναι μεγαλύτερη, αφού μόνο η συλλογική προσπάθεια για κοινούς σκοπούς και στόχους μπορεί να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Έτσι, ενάντια στις πολλαπλές αντιξοότητες, βλέπουμε περισσότερους ανθρώπους να θέλουν να εκφραστούν μέσα από τον αθλητισμό.

Παρόλο, λοιπόν, που οικονομικές συνθήκες δεν ευνοούν αυτή τη προσπάθεια, εσείς κληθήκατε να συμπορευτείτε μαζί μας και το κάνατε.

Γι’ αυτό το λόγο, επίσης, θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε, ότι αυτή η επιστολή κρύβει και τη χαρά της συμπόρευσης, της κατανόησης και της συμμετοχής.

Πιστεύουμε ότι εσείς που στηρίξατε έμπρακτα, είτε με τη συμβολή σας, είτε με την οικονομική στήριξη σας, την ομάδα μας, συμμετείχατε τελικά σε αυτή και σε όσα προσφέρει στην καθημερινότητά μας.

Έτσι λοιπόν θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, θερμά, τους:

PLATEA καφέ μπαρ εστιατόριο

BALLERS sports café

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓ. Φροντιστήριο μαθηματικών

KBV γήπεδα beach volley

ATTICA BEACH VOLLEY CLUB και ιδιαίτερα τον Κο Χανδρινό Ευστάθιο

ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ ΜΙΧΑΛΗ

Πέραν όμως από τους εμφανής χορηγούς – υποστηρικτές μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε κι έναν άνθρωπο, ο οποίος μας στάθηκε σαν να ήταν συγγενής μας, όταν ένα μέλος της ομάδας μας λίγο πριν αρχίσει το τουρνουά της Ρόδου αρρώστησε με υψηλό πυρετό. Περιόρισε τις διακοπές του και ήταν αυτός που βρισκόταν συχνά μαζί μας, είχε συνεχόμενη επικοινωνία με την οικογένειά μας και μας πρόσφερε ότι ήταν δυνατόν (φάρμακα, κ.λ.π.) έτσι ώστε να μπορεί το μέλος της ομάδας μας να αναρρώσει και να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες ενός τουρνουά, το οποίο θα έδινε το πρωτάθλημα Ελλάδος στην κατηγόρια Κ19. Νομίζουμε ότι αυτό το πρωτάθλημα του αξίζει.

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΕ ΒΑΣΙΛΗ σ΄ ευχαριστούμε.

Παραθέτουμε πιο κάτω τα τουρνουά που συμμετείχε η ομάδα μας και τη θέση που κατέλαβε :

2019 (15-16/06) 9η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Beach Volley U18 Baden Αυστρίας (Χανδρινός Αριστείδης)

2019 (29-30/06) 1η θέση στο Juniors open K19 (Ανάβυσσος)

2019 (12-13/07) 1η θέση στο Juniors open K19 (Πάτρα)

2019 (19/07) Συμμετοχή στο Μaster Αρχ. Ολυμπίας

2019 (20-21/07) 1η θέση στο BDTK open (Καλαμάτα)

2019 Πρωταθλητές Ελλάδος Κ19 (02-04 / 08 / 2019) – ΡΟΔΟΣ

2019 (09-11/08) 3η Πανελλήνια θέση στο Juniors K22 – ΡΑΧΕΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ)

Με εκτίμηση

Σπύρος – Άρης”

ΒΟΛΕΙ: Οι αδερφοί Χανδρινοί ευχαριστούν αυτούς που τους βοήθησαν
To Top