ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΒΙΟΠΑ: Τίμησαν την εορτή της Αγ. Μαρίνας και τον Κυριάκο Ψυχάρη

Θεία Λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας τελέστηκε ανήμερα της Αγίας Μαρίνας, στο Εκκλησάκι του του Αγίου Ιωάννη του Χρυσοστόμου στο Βιοτεχνικό Πάρκο, από το Σύλλογο Επαγγελματιών ΒΙΟ.ΠΑ., παρουσία του Δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου, Αντιδημάρχων, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, αιρετών της αυτοδιοίκησης, επαγγελματιών και εργαζομένων της ΔΙΟΚΛΗΣ ΑΕ.

Ο Αντιδήμαρχος Δημ.Μαστραγγελόπουλος, μαζί με τον Πρόεδρο της ΔΙΟΚΛΗΣ ΑΕ Αναστάση Σκοπετέα και τον Διευθυντή της Δημ.επιχείρησης Δημήτρη Λαμπρόπουλο (δεξιά).

Το αναμνηστικό δώρο που παραδίδει ο Δήμαρχος στον Κυριάκο Ψυχάρη.

Όλοι οι εργαζόμενοι κι αρκετοί επαγγελματίες του ΒΙΟΠΑ έδωσαν το παρών στην Θεία Λειτουργία, τηρώντας τις αποστάσεις που προβλέπονται.

Στη συνέχεια, στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΔΣ της ΔΙΟΚΛΗΣ ΑΕ, πραγματοποιήθηκε βράβευση του επί σειρά ετών Προέδρου του Συλλόγου Επαγγελματιών στο Βιοτεχνικό Πάρκο, Κυριάκου Ψυχάρη, ο οποίος αποχωρεί λόγω συνταξιοδότησης.
Ο Δήμαρχος παρέδωσε στον απερχόμενο Πρόεδρο κι ένα αναμνηστικό δώρο, σε κλίμα συγκίνησης κι ανταλλαγής εκατέρωθεν θερμών ευχαριστιών για την συνεργασία αλλά και την φιλία τους. Μάλιστα ο κ.Ψυχάρης, μετά από 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο του ΒΙΟΠΑ, έθεσε τον εαυτό του στην διάθεση του Δημάρχου για να τον αξιοποιήσει όπου χρειαστεί, αφού πλέον θα έχει ελεύθερο χρόνο.

To Top