ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βασιλόπουλος: Συναπόφαση για τις θέσεις στη νέα δημοτική αρχή-Νέα συνάντηση με τους εκλεγμένους από εβδομάδα

Βασιλόπουλος: Συναπόφαση για τις θέσεις στη νέα δημοτική αρχή-Τις προτάσεις τους θα κάνουν οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι

Ενδιαφέρον υπάρχει για το ποιοί θα αναλάβουν θέσεις ευθύνης στον Δήμο Καλαμάτας τη νέα αυτοδιοικητική περίοδο. Λίγο πριν την ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής και την έλευση του νέου έτους, οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν σχετικά με τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τις αντιδημαρχίες, αλλά και τις διοικήσεις των δημοτικών επιχειρήσεων. Ερωτηθείς σήμερα για το θέμα, ο Δήμαρχος Καλαμάτας,Θανάσης Βασιλόπουλος, υποστήριξε  ότι γίνονται συναντήσεις με τους εκλεγμένους, από τους οποίους έχουν ζητηθεί οι προτάσεις τους και τι μπορεί να προφέρει ο καθένας ενώ ξεκαθάρισε ότι θα υπάρχει στοχοθεσία σε όλα τα επίπεδα ώστε να προχωράνε τα έργα και οι δράσεις και όλοι να αξιολογούνται.

“Να ακούσω και τους ίδιους για τις προτάσεις που έχουν”

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος είπε: “Έχουμε κάνει ήδη μια συνάντηση, διευρυμένη, με  όλα τα στελέχη που έχουν εκλεγεί και στις τοπικές Κοινότητες και την Τρίτη ή Τετάρτη θα συναντηθώ με τους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους να ακούσω και τους ίδιους, για τις προτάσεις που έχουν, τι χρόνο θέλουν να διαθέσουν, τι θέλουν να προσφέρουν στον Δήμο Καλαμάτας για να πάρουμε τις τελικές αποφάσεις”.

“Θέλουμε να δημιουργήσουμε μαζί με τα Τοπικά Συμβούλια το πρόγραμμα της επόμενης πενταετίας για κάθε τοπική Κοινότητα”

“Όμως δεν είναι μόνο το Δημοτικό Συμβούλιο, είναι και οι τοπικές Κοινότητες, που όπως είπα και στην πρώτη συνάντηση, θέλουμε να δημιουργήσουμε μαζί με τα τοπικά συμβούλια το πρόγραμμα της επόμενης πενταετίας για κάθε τοπική Κοινότητα και να το ανακοινώσουμε. Για να μπορέσουν να έχουν συγκεκριμένους στόχους. Από εδώ και πέρα θα κινούμαστε έτσι, με στοχοθεσία, σε όλα τα επίπεδα.

To Top