ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βασιλόπουλος προς δικηγόρους Καλαμάτας και δικαστικούς: “Δίκαιες αποφάσεις που έχει ανάγκη η δοκιμαζόμενη κοινωνία μας”

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας έκοψε τη Βασιλόπιτά του, σήμερα Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023, στο Δικαστικό Μέγαρο της πόλης.

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος παρευρέθη, κατόπιν προσκλήσεως, και στο πλαίσιο χαιρετισμού του ανέφερε πως «σε μια δημοκρατική κοινωνία ο Νομικός Κόσμος επιτελεί το ύψιστο λειτούργημα. Λειτούργημα που συνδέεται με την ανακάλυψη της αλήθειας και με την εφαρμογή των κανόνων του δικαίου».

Ο Θ. Βασιλόπουλος τόνισε επίσης ότι ο θεσμός της Δικαιοσύνης χαίρει της εμπιστοσύνης του κόσμου και ευχήθηκε «υγεία και αντοχή για να φέρετε σε πέρας το δύσκολο έργο σας, παράγοντας δίκαιες αποφάσεις που έχει ανάγκη η δοκιμαζόμενη κοινωνία μας».

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος συμπαραστατούμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ι.Μ. Αρχιμανδρίτη Φίλιππο Χαμαργιά και κληρικούς. Χαιρετισμούς και ευχές απηύθυναν, επίσης, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κώστας Μαργέλης, ο Πρόεδρος Εφετών Καλαμάτας Χαράλαμπος Μαυρίδης, ο Εισαγγελέας Εφετών Καλαμάτας Κωνσταντίνος Σπηλιόπουλος, ο Βουλευτής Μεσσηνίας Αλέξης Χαρίτσης και ο Αντιπεριφερειάρχης Στάθης Αναστασόπουλος.

 

Βασιλόπουλος προς δικηγόρους Καλαμάτας και δικαστικούς: “Δίκαιες αποφάσεις που έχει ανάγκη η δοκιμαζόμενη κοινωνία μας”
To Top