Αθλητισμός

Βασιλόπουλος: Ποτέ δεν κρύφτηκα από τα προβλήματα του Αθλητισμού της Καλαμάτας

ΠΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητικοί χώροι στο δήμο Καλαμάτας, τις ενέργειες που έχουν γίνει για να επιλυθούν και τις προοπτικές που έχει ο αθλητικός οργανισμός για τη νέα χρονιά, μίλησε στην κάμερα του Μessinialive ο πρόεδρος του αθλητικού φορέα του Δήμου Καλαμάτας Παναγιώτης Βασιλόπουλος.

Για άλλη μια φορά ο Τάκης Βασιλόπουλος κάθισε απέναντι, σε έναν άχαρο ρόλο για να απαντήσει στα ουκ ολίγα προβλήματα που του θέσαμε.
Ο ίδιος μάλιστα τόνισε: Ποτέ δεν κρύφτηκα στα προβλήματα. Είμαι άνθρωπος του μόχθου και της δουλειάς και θέλω όλα να γίνονται στην εντέλεια. Στα αρνητικά θα είμαι πάντα εκεί για να προσφέρω”.

Ο κ.Βασιλόπουλος αρκετά συχνά έχει βρεθεί αντιμέτωπος με τις επίμονες ερωτήσεις μας, την κριτική ή ακόμα και με δημοσιεύματα που καταγράφουν τα προβλήματα και δεν έχει αρνηθεί ποτέ να σχολιάσει ή και να παρέμβει.

Το ζήτημα που έχει προκύψει δεν είναι μόνο η συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων που έχουν συμπληρώσει αρκετές δεκαετίες στην πόλη, αλλά φαίνεται να παρουσιάζονται συγκεκριμένα και σοβαρά προβλήματα ακόμα και στις νέες εγκαταστάσεις που πρόσφατα έχουν παραδοθεί, κάτι που προβληματίζει για την σοβαρότητα της επίβλεψης αλλά και την ποιότητα της εκτέλεσης των εργολαβιών.

To Top