Υγεία

Νέα εποχή για τη “ΛΗΤΩ”: Προ των πυλών ολικό “λίφτινγκ” από τη νέα ιδιοκτήτρια εταιρεία

ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ “ΔΙΑΠΛΑΣΗ”

Ένα σύγχρονο ιδιωτικό νοσοκομείο θα έχει σε μερικούς μήνες η μεσσηνιακή πρωτεύουσα, μέσα από τον εκσυγχρονισμό της κλινικής “ΛΗΤΩ” που πέρασε πλέον στα χέρια μιας ομάδας ανθρώπων που έχουν μεγάλη εμπειρία στον χώρο της υγείας.  Πρόκειται για μια νέα εποχή για την κλινική, καθώς φιλοδοξία των νέων μετόχων είναι να μετεξελιχθεί σε μια σύγχρονη γενική κλινική, με όλες τις ειδικότητες, ακόμα και Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, αλλά και Εξωτερικά Ιατρεία.

ΝΕΟ ΟΝΟΜΑ-ΝΕΕΣ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ- ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 
Σε ένα χρόνο τα “αποκαλυπτήρια” της νέας πολυκλινικής

Η νέα γενική κλινική θα είναι συνέχεια της παλιάς κλινικής, του “ΛΗΤΩ” που έγραψε τη δικιά του ιστορία προφοράς στη Καλαμάτα για πάνω από 40 χρόνια! Το “ΛΗΤΩ” δίνει τη σκυτάλη στη νέα Γενική Κλινική. Την ιδιοκτησία της έχουν πλέον μέτοχοι που δραστηριοποιούνται στο κέντρο αποκατάστασης “Διάπλαση”, της οποίας το καθημερινό έργο αποτελεί σημείο αναφοράς για την επιστημονική κοινότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MessiniaLive, η μεταβίβαση των εταιρικών μεριδίων από τους παλιούς στους νέους μετόχους ολοκληρώθηκε τη περασμένη Τρίτη το βράδυ μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις.

ΤΜΗΜΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ-ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ

Σύμφωνα με τα σχέδια των νέων ιδιοκτητών η κλινική θα έχει νέο όνομα το οποίο θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, οι νέοι μέτοχοι της κλινικής έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε αναβάθμιση των υπηρεσιών, μέσα από τον εκσυγχρονισμό και τη δημιουργία νέων τμημάτων .

Αυτό θα επιτευχθεί μέσα από νέες συνεργασίες διακεκριμένων ιατρών από τις περισσότερες ειδικότητες. Επιπλέον, η νέα διοίκηση θα προχωρήσει στην αγορά και λειτουργία νέου ιατρό- τεχνολογικού εξοπλισμού – μαγνητικού τομογράφου, νέου ψηφιακού ακτινολογικού, νέου αξονικού, μικροβιολογικού κ. λ. π. Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει αναβάθμιση χειρουργείων, δημιουργία Τμήματος για Επείγοντα Περαστικά αλλά και Εξωτερικά Ιατρεία.
Αυτονόητο είναι ότι οι εξελίξεις αυτές θα οδηγήσουν στην εξασφάλιση των υπαρχουσών θέσεων εργασίας, αλλά και την στελέχωση νέων θέσεων εργασίας.

ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΕΟΠΥΥ 

Η νέα κλινική θα είναι προσιτή στο ευρύ κοινό, αφού τους προσεχείς μήνες θα έχει σύμβαση με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και ασφαλιστικές εταιρείες. Ο σχεδιασμός επίσης περιλαμβάνει πλήρη ανακαίνιση του κτιρίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι αλλαγές θα γίνουν τμηματικά και θα ολοκληρωθούν μέσα στο χρόνο. Μέχρι τότε η κλινική συνεχίζει τη λειτουργία της.

ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Τέλος οι εκτιμήσεις παραγόντων της αγοράς αναφέρουν ότι η λειτουργία Γενικής Κλινικής στην Νοτιοδυτική Πελοπόννησο, αναβαθμίζει και το τουριστικό προϊόν καθώς πολλοί από τους ξένους επισκέπτες αναζητούν την βοήθεια ιδιωτικής ιατρικής υπηρεσίας και επειδή δεν την βρίσκουν επιλεγούν άλλους τόπους προορισμού.

Με υπερσύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και νέες συνεργασίες με γιατρούς, η νέα διοίκηση στοχεύει να δημιουργήσει ένα σύγχρονο ιδιωτικό νοσοκομείο, στην οδό Πινδάρου, “στην καρδιά” της Καλαμάτας. Με την τεχνογνωσία και την στρατηγική του κέντρου “Διάπλαση” είναι σίγουρο ότι θα το πετύχει.

To Top