ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βασιλόπουλος: Κάλεσμα συμπόρευσης και συνεργασίας προς όλες τις υγιείς δυνάμεις

“ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ”

Σε αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος προβαίνει ο νικητής των ενδοπαραταξιακών εκλογών της παράταξης Νίκα, και πλέον υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, τέσσερις ημέρες μετά την εκλογή του ως επικεφαλής της παράταξης. Ο ίδιος με ανακοίνωσή του κάνει λόγο για διαδικασίες που έβγαλαν την παράταξη ενωμένη και ενισχυμένη, απευθύνει κάλεσμα συμπόρευσης στις υγιείς δυνάμεις, ενώ ταυτόχρονα προαναγγέλει νέο όνομα για τον συνδυασμό και πρόγραμμα, που θα παρουσιαστεί το επόμενο διάστημα. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Θανάση Βασιλόπουλου:

“Η ολοκλήρωση της δημοκρατικής και ομόφωνα αποδεκτής εσωπαραταξιακής διαδικασίας της δημοτικής μας ομάδας την 3η Δεκεμβρίου και η επιλογή του προσώπου μου να ηγηθώ σε αυτή τη νέα πρωτοβουλία για την παράταξη και το Δήμο είναι τιμητική για εμένα.
Λαμβάνει δε μεγαλύτερη αξία, γιατί εκτός από την ώθηση της κοινωνίας, ήρθε από συναδέλφους αυτοδιοικητικούς, που επί σειρά ετών, μαχόμαστε για τις ίδιες ιδέες και τον ίδιο στόχο, να κάνουμε την Καλαμάτα ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό Δήμο, ένα Δήμο που να πρωταγωνιστεί και να πρωτοπορεί.

Η μαζική συμμετοχή των συναδέλφων στη διαδικασία επικύρωσε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, στέλνοντας σαφές μήνυμα ότι η δημοτική μας ομάδα παραμένει ενωμένη και βγαίνει περισσότερο ενισχυμένη και έτοιμη να διεκδικήσει στις εκλογές του Μαΐου 2019 τη συνέχιση του έργου που έχει ξεκινήσει, αλλά και να θέσει καινούργιους στόχους, αναδεικνύοντας νέες δυνάμεις και προοπτικές.
Αυτονόητο στην κατεύθυνση αυτή το κάλεσμα συμπόρευσης και συνεργασίας προς όλες τις υγιείς δυνάμεις του Δήμου μας.

Στον αγώνα αυτό κανείς δεν περισσεύει, κανείς δεν πρέπει να λείπει. Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά για το μέλλον του Δήμου μας. Με συλλογικότητα, μεθοδικότητα, συνέργιες και συνεργασίες για τους δημότες μας, στην πόλη και τα χωριά.

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα υπάρξει παρουσίαση των βασικών αξόνων του προγράμματός μας, καθώς και ανακοίνωση του νέου ονόματος του συνδυασμού που θα διεκδικήσει την ψήφο των συνδημοτών μας στις εκλογές του Μαΐου 2019″.

Για τη Δημοτική Ομάδα του Συνδυασμού
«Πρωτοβουλία για την Καλαμάτα»,

Αθανάσιος Π. Βασιλόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμάτας

Βασιλόπουλος: Κάλεσμα συμπόρευσης και συνεργασίας προς όλες τις υγιείς δυνάμεις
To Top