ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Tη βασιλόπιτά τους έκοψαν oι εργαζόμενοι στο Δήμο Καλαμάτας

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ

Σήμερα, Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο ισόγειο του Δημαρχείου, το Σωματείο Εργαζομένων – με τη συμμετοχή του Δήμου Καλαμάτας – έκοψε τη βασιλόπιτά του, με τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Ήταν η πρώτη φορά που απουσίαζε το σύνολο των εργαζομένων λόγω της πανδημίας και τα κομμάτια μοιράστηκαν αργότερα σε όλα τα γραφεία.

Ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος αφού ευχήθηκε το 2021 να είναι ένα έτος δημιουργικό και παραγωγικό για το Δήμο, υπογράμμισε το σημαντικό ρόλο των εργαζομένων, μόνιμων και συμβασιούχων στην πορεία του Δήμου Καλαμάτας, στην εξυπηρέτηση των συνδημοτών μας αλλά και στην υπηρέτηση του αναπτυξιακού πλάνου που έχει τεθεί, μέσα από την υλοποίηση μικρών και μεγάλων έργων και δράσεων.

Οι τυχεροί -μετά από κλήρωση- της βασιλόπιτας ήταν οι Γεώργιος Γιουλάς, Μαρία Σκοπετού, Γρηγορία Σολωμάκου και Ελένη Μυόγλου λαμβάνοντας από τρεις (3) ημέρες άδεια. Επίσης όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τέσσερις (4) ακόμα τυχεροί έλαβαν από 50 ευρώ, δώρο από το Σωματείο Εργαζομένων. Το δώρο έτυχε στους Ιωάννη Πιτσιλή, Ακριβή Καλογεροπούλου, Αναστάσιο Ντουραμάκο και Αγγελική Σταματοπούλου.

To Top