Αθλητισμός

Ο Βασίλης Μπλέτσας λέει αντίο στον Τέλο Άγρα δίνοντας το αληθινό νόημα του αθλητισμού

Πάνω από τις συνεργασίες και τα αποτελέσματα είναι οι άνθρωποι και οι σχέσεις που δημιουργούνται και αυτό ακριβώς ήταν το μήνυμα του Βασίλη Μπλέτσα, αποχαιρετώντας τον Τέλο Άγρα.

Ο 44χρονος Γιαννιώτης -πολιτογραφημένος πλέον Καλαματιανόςτεχνικός με ένα συγκινητικό του μήνυμα είπε το δικό του “αντίο” στην ομάδα των Γαργαλιάνων, μετά την ευχαριστήρια ανακοίνωση που εξέδωσε ο ιστορικός σύλλογος για την συνεργασία τους.

Ο Βασίλης Μπλέτσας αναφέρει:

“Διαβάζοντας την ευχαριστήρια ανακοίνωση της ομάδας του Τέλου Άγρα προς το πρόσωπό μου θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να πω κάποια πράγματα. Κάνοντας έναν απολογισμό για τη χρονιά που πέρασε με την ομάδα του Τέλου πιστεύω ότι στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. 

Πέτυχε το στόχο της παραμονής που είχε θέσει στην αρχή όσο και αν φάνταζε απίθανο όταν πήγα. Όμως θεωρώ ακόμη πιο σημαντικό το κέρδος από τη συμμετοχή πολλών παιδιών από τους Γαργαλιάνους και ιδιαίτερα πολλών εξ αυτών νεαρών και μάλιστα πολύ ταλαντούχων. 

“Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίχτες για τη συμπεριφορά τους απεναντί μου. Επίσης ένα μεγάλο μπράβο που άντεξαν στην πίεση που ασκήθηκε από την πλευρά μου για τις αναγκες των δύσκολων παιχνιδιών. Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές και τους αξίζουν συγχαρητήρια γι αυτο που κατάφεραν  σε συνδυασμο και με τις δικές μου παρεμβάσεις όπου χρειαζόταν και ήταν αναγκη.

“Επίσης θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση που μου έδωσε την ευκαιρία να δουλέψω σε έναν τόσο σπουδαίο σύλλογο έστω και σε μία τόσο δύσκολη στιγμή. Έγινα σίγουρα πιο ώριμος και πιο δυνατός. Θέλω ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Αγγελόπουλο γιατί με αυτόν είχα την πρώτη επαφή για τη συνεργασία που βασίστηκε κατά πολύ στην γνωριμία που ειχαμε και φυσικά όλους που ήταν κοντά στην ομάδα. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που μας στήριξε στις δύσκολες και πρωτόγνωρες για την Ομάδα στιγμές. Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω και έναν στρατιώτη της ομάδας τον Μιχαλάρα τον φροντιστή που ήταν πάντα παρών σε ότι ζητούσαμε.

“Εύχομαι ολόψυχα να συνεχιστεί η ανοδική πορεία που είχε η ομάδα. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία σε όλους.!!!”

 

Ο Βασίλης Μπλέτσας λέει αντίο στον Τέλο Άγρα δίνοντας το αληθινό νόημα του αθλητισμού
To Top