ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βαρύ πένθος στο Αριοχώρι για τον 22χρονο Αντώνη: Ακυρώνονται όλες οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις

Συντετριμμένοι είναι οι κάτοικοι στο Αριοχώρι μετά τον τραγικό χαμό του 22χρονου Αντώνη Καράμπελα σε τροχαίο δυστύχημα, πολύ νωρίς το πρωί της περασμένης Τρίτης στη Νέα Είσοδο Καλαμάτας, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε προσέκρουσε σε δέντρο πάνω στην κεντρική νησίδα του δρόμου, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο ο 22χρονος Αντώνης.

Το πένθος βαρύ στο χωριό του, ενώ ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Αριοχωρίου συμπάσχει στο δράμα της οικογένειας, καθώς πρόκειται για τον γιο του τέως προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Παντελή Καράμπελα. “Ο Αντώνης που έφυγε από κοντά μας ήταν όχι μόνο παιδί της οικογένειάς του, ήταν παιδί δικό μας, είχε μεγαλώσει στα χέρια όλων μας. Καταλαβαίνετε λοιπόν,ότι αυτή η θλίψη διακατέχει όλο το χωριό”, δήλωσε συγκινημένος ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αριοχωρίου, Γιώργος Φάββας.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΙΟΧΩΡΙΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού και Μορφωτικού συλλόγου Αριοχωρίου, στο άκουσμα του αδόκητου χαμού του νεαρού Αντωνίου Καράμπελα υιού του τέως προέδρου του Παντελή Καράμπελα, συνήλθε εκτάκτως και αποφάσισε ομόφωνα:

-Να εκφράσει τη βαθειά θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια του στην οικογένεια του εκλιπόντος.
-Να παραστεί σύσσωμο το Δ.Σ στην εξόδιο ακολουθία.
-Να καταθέσει ποσό στην μνήμη του στην εκκλησία του χωριού μας
-Να ακυρώσει όλες τις προγραμματισμένες καλοκαιρινές εκδηλώσεις ως ένδειξη συμπαράστασης στο πένθος των οικείων του.

Διαβάστε και αυτό:

Θανατηφόρο τροχαίο στη Νέα Είσοδο Καλαμάτας: Νεκρός ο 22χρονος οδηγός

To Top