ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο Βαγγέλης Ξυγκώρος στο Δημαρχείο Καλαμάτας- Συνάντηση με Νίκα

Ο Βαγγέλης Ξυγκώρος, επικεφαλής του συνδυασμού «Μεσσηνία – Καινοτομία», που κατέρχεται στις εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, επισκέφθηκε το Δημαρχείο, σήμερα Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017, το μεσημέρι, μαζί με στελέχη του συνδυασμού του και συναντήθηκε με το Δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, παρουσία αιρετών του Δήμου Καλαμάτας.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Δήμου, ο Δήμαρχος τους καλωσόρισε, τους ευχήθηκε καλή επιτυχία και τόνισε ότι το πεδίο συνεργασίας της Αυτοδιοίκησης με το Επιμελητήριο είναι πολύ μεγάλο, καθώς και ότι ο Δήμος Καλαμάτας επιθυμεί να βρίσκει με το Επιμελητήριο κοινό τόπο για όλα τα ζητήματα.

Ανέφερε, μάλιστα, ως ένα πεδίο συνεργασίας την προσπάθεια για προβολή της Καλαμάτας και της περιοχής της, κυρίως με έμμεσους και σύγχρονους τρόπους. Ο Δήμος έχει την οικονομική δυνατότητα να στηρίξει την προσπάθεια προβολής του τόπου μας και των προϊόντων του, προσπαθεί για την εξωστρέφεια και στόχευσή του είναι να καταστήσει την Καλαμάτα και την περιοχή της όσο πιο ελκυστική γίνεται, μια πόλη που είναι πλέον το κέντρο της νότιας Πελοποννήσου. Χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Νίκας παρατήρησε ότι «όπου κάνουμε έργα, ενισχύεται η επιχειρηματικότητα». Επιπλέον, ανέφερε ότι χωρίς τον ιδιωτικό τομέα δεν είναι δυνατόν να βγει η χώρα από την κρίση.

Ο Βαγγέλης Ξυγκώρος ευχαρίστησε για την υποδοχή και τις ευχές, ανέπτυξε θέσεις του συνδυασμού του και τόνισε την ανάγκη συνεργασίας, επισημαίνοντας ότι «ο τόπος μάς χρειάζεται όλους».

Ο Βαγγέλης Ξυγκώρος στο Δημαρχείο Καλαμάτας- Συνάντηση με Νίκα
To Top