ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βάνδαλοι έκαψαν την Ελληνική σημαία σε σχολείο της Μεσσήνης

Την ελληνική σημαία και τον ιστό της έκαψαν άγνωστοι δράστες τα ξημερώματα της Παρασκευής στον Δ’ Δημοτικό παιδικό σταθμό της Μεσσήνης.
Το πρωί που άνοιξε το σχολείο οι δασκάλες και οι γονείς αντίκρυσαν το αποτρόπαιο θέαμα της καμμένης σημαίας και του ιστού.

Το περιστατικό αυτό προστίθεται σε μια σειρά παραβατικών πράξεων που έχουν καταγραφεί στην περιοχή της Μεσσήνης το τελευταίο δίμηνο και ειδικά στα εξής σχολεία:

Πριν το Πάσχα “κατέβασαν” την μπασκέτα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο,
τις επόμενες ημέρες έκαναν το ίδιο στο 3ο Δημοτικό Σχολείο,
ακολούθησε η φωτιά στους φοίνικες του ΓΕΛ,
στη συνέχεια έσπασαν τις τουαλέτες του ΓΕΛ και έκαναν διάφορες φθορές,
το σπάσιμο των σωλήνων ύδρευσης με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει το ισόγειο του ΓΕΛ.

Εκ μέρους του Δήμου Μεσσήνης έχει ήδη κατατεθεί μήνυση κατά αγνώστων και σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει σήμερα συνάντηση με τον Διοικητή του ΑΤ Μεσσήνης για να ληφθούν άμεσα μέτρα.

Ο Νίκος Χονδρός

Xονδρός: “Αυτή η βέβηλη πράξη απέναντι στο ύψιστο εθνικό μας σύμβολο θα τιμωρηθεί παραδειγματικα”
Σε δήλωσή του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Μεσσήνης Νίκος Χονδρός τονίζει “Με θλίψη και οργή διαπιστώσαμε οτι κατά τις πρωινές ώρες, άγνωστοι έως τώρα, έκαψαν την ελληνική σημαία στο χώρο που στεγάζεται ο 4ος παιδικός σταθμός της Μεσσήνης. Οι αιτίες παραμένουν άγνωστες και ως Δήμος είμαστε σε διερεύνηση και σε συνεργασία με την Αστυνομία. Ευελπιστούμε οτι αυτή η βέβηλη πράξη απέναντι στο ύψιστο εθνικό μας σύμβολο θα τιμωρηθεί παραδειγματικα”…

ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ Η ΣΗΜΑΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ…

Βάνδαλοι έκαψαν την Ελληνική σημαία σε σχολείο της Μεσσήνης
To Top