Αθλητισμός

Β’ Εθνική: Ο ΝΟ Καλαμάτας πήρε το ντέρμπι, 3-2 τον Μεσσηνιακό με ανατροπή!

Ο ΝΟ Καλαμάτας ήταν ο νικητής του πρώτου καλαματιανού ντέρμπι στην Β’ Εθνική βόλεϊ γυναικών καθώς μετά από μάχη 2,5 ωρών, επικράτησε με ανατροπή 3-2 σετ του Μεσσηνιακού, στο κλειστό της Παραλίας.

Οι πράσινες προηγήθηκαν 2-0 στο ξεκίνημα αλλά η ομάδα του Γιάννη Σκαρτσίλη κατάφερε να γυρίσει το ματς και να φτάσει στη νίκη. Ο Ποσειδώνας μάλιστα αγωνίστηκε χωρίς τρεις αθλήτριές του, οι οποίες έχουν τεθεί σε καραντίνα μετά το κρούσμα κορονοϊού που εντοπίστηκε στην Β’ Λυκείου του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας.

Μάλιστα, ο σύλλογος εξέφρασε την δυσφορία του για την απόρριψη από την ΕΣΠΕΠ του αιτήματος αναβολής που είχε καταθέσει γι’ αυτό το λόγο, με την συναίνεση του Μεσσηνιακού.

Η αναμέτρηση έγινε με όλους του υγειονομικούς κανόνες και τηρήθηκαν στο ακέραιο οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Διαιτητέςγραμματεία: Παναγιώτης Χανδρινός, Διονυσία Τριγκιλίδα, Βενετία Λιακουνάκου

Μεσσηνιακός- ΝΟ Καλαμάτας 2-3

Τα σετ: 25-22, 25-11, 22-25, 24-26, 21-23

Μεσσηνιακός (Γωγώ Σουρή): Ζερίτη, Ιωσηφίδη, Κάργα, Κουτσουροπούλου, Μαραγκούλια, Μασουρίδη, Μουργή, Μπένου, Μπουγά, Μπούνα, Παπασπυροπούλου, Τσάλτα, Χειλαδάκη.

ΝΟ Καλαμάτας (Γιάννης Σκαρτσίλης): Αραπάκη, Γαλανοπούλου, Δημητρακοπούλου, Καρακύκλα, Καράμπελα, Καρρά, Μαστορέα, Μπακούρου, Παναγιωτοπούλου Β, Παναγιωτοπούλου Η., Σακελλαρίου, Σώκου, Χειλά.

 

Β’ Εθνική: Ο ΝΟ Καλαμάτας πήρε το ντέρμπι, 3-2 τον Μεσσηνιακό με ανατροπή!
To Top