ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσώνης: “Τους αφήνω στον πανικό και τους παραδίδω στην κρίση σας”

ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΤΣΩΝΗΣ

TI AΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΩΝΗΣ

Ως Δήμαρχος και ως άνθρωπος δέχομαι την κριτική απόλυτα, δέχομαι ακόμη και τη σκληρή κριτική .
Η αξιοπρέπειά μου και το ήθος μου δε μου επιτρέπουν να ανέχομαι απρέπειες, συκοφαντίες, λάσπη, οι οποίες δημοσιεύονται ή αναρτώνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο τέλος έχουν σαν στόχο τον τόπο και τους πολίτες .
Πρόσφατα, αναρτήθηκε σε προσωπική σελίδα μέσου κοινωνικής δικτύωσης  που νομίζει ότι δεν έχει στίγμα και ίχνος, και αναδημοσιεύτηκε σε προσωπική σελίδα  υποψήφιου του συνδυασμού « Δύναμη Δημιουργίας» και άλλων, είδηση μονταρισμένη,  από διαφορετικές δηλώσεις μου όπου  το περιεχόμενο δεν υπερβαίνει τη λογική αλλά παραβαίνει το μισό ποινικό κώδικα με πράξεις και παραλείψεις δόλιες . Πιστεύω ότι στα θέματα αυτοδιοίκησης τη λύση τη δίνει  ο κυρίαρχος λαός.
Όταν προσβάλλεται όμως, το ήθος και η αξιοπρέπεια, τη λύση τη δίνει η ελληνική δικαιοσύνη, της οποίας έχω εμπιστοσύνη, με μηνύσεις και αγωγές για την ηθική βλάβη .

Ψευδείς, συκοφαντικές  δυσφημίσεις, διάδοση ψευδών κακόβουλων ειδήσεων,αναδημοσίευση ψευδών ειδήσεων είναι ποινικά κολάσιμες πράξεις , με επιβαλλόμενη ποινή .

Μετά τον κ. εισαγγελέα πλημμελειοδικών όπου κατέθεσα προσωπική μήνυση το λόγο έχει ο κύριος ανακριτής . Με τη θέληση και προτροπή  θα καταθέσουν  δεκάδες πολίτες , γιατί ξέρουν ότι οι κακοήθειες στοχεύουν και αυτούς .
Όσο με αφορά , έχω υψηλό αίσθημα του πολιτικού πολιτισμού ,αφήνω την κατάντια σε άλλους και στην κρίση της κοινωνίας των πολιτών .
Αντιλαμβάνομαι ότι ο πανικός, η ηττοπάθεια ,η φυγή ,η λάσπη είναι ο χειρότερος φίλος των ηττημένων. Δεν είδα να πάρει θέση παρά του ότι το γνωρίζει ο επικεφαλής των ηττημένων ,υποψήφιος Γιώργος Αθανασόπουλος ,  ως όφειλε, που  διατυμπανίζει ότι  είναι αυτοδιοικητικά αξιοπρεπής. Για μένα και τους πολίτες της Μεσσήνης , φέρεται υποκριτικά .

Δε θα δείξω καμιά συγχώρεση, γιατί δεν προσβάλλομαι μόνο εγώ ,προσβάλλεται η αξιοπρέπεια ,η τιμή και η υπόληψη όλων των συμπολιτών μου .

Όσον αφορά το δρόμο ήμουν σαφής, διάφανος, ξάστερος και ειλικρινής .

Δε το έβαλα ποτέ στα πόδια , δεν άλλαζα τις προτάσεις μου ανάλογα με τα ψηφοθηρικά μου κρεσέντο. Ο κατήφορος που έχουν πάρει και ο πανικός έχει ημερομηνία λήξης , Κυριακή ,26 Μαΐου 2019 και ώρα 7:00 μ.μ.

Γιώργος Τσώνης

Τσώνης: “Τους αφήνω στον πανικό και τους παραδίδω στην κρίση σας”
To Top