ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσώνης και Μαραμπέας κατέθεσαν τους συνδυασμούς τους στο Πρωτοδικείο Καλαμάτας

Τελευταία μέρα κατάθεσης συνδυασμών η σημερινή για τους υποψήφιους των επικείμενων εκλογών, καθώς στις 12 τα μεσάνυχτα λήγει η προθεσμία που προβλέπει ο νόμος.

Την ίδια ώρα έτυχε- γύρω στις 12 σήμερα το μεσημέρι- να καταθέσουν τους συνδυασμούς τους οι νυν δήμαρχοι Μεσσήνης και Δυτικής Μάνης και εκ νέου υποψήφιοι, Γιώργος Τσώνης και Γιάννης Μαραμπέας, αντίστοιχα. Με τα επιτελεία τους βρέθηκαν στο Πρωτοδικείο Καλαμάτας, όπου και κατέθεσαν τον φάκελο της υποψηφιότητάς του συνδυασμού τους, έκαστος για τον Δήμο του.


Το MessiniaLive ήταν εκεί και κατέγραψε το τυπικό της διαδικασίας, ενώ και οι δύο δήμαρχοι, που διατηρούν μεταξύ τους άριστες σχέσεις φιλίας και συνεργασίας μίλησαν στο MessiniaLive.

MΑΡΑΜΠΕΑΣ:” ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ”

Για μηνύματα νίκης που λαμβάνει, αλλά και για ανανέωση κατά 60% του συνδυασμού του έκανε  λόγο ο Γιάννης Μαραμπέας, δίνοντας έμφαση στην πολύχρονη αυτοδιοικητική πείρα που έχει τόσο ο ίδιος όσο και στελέχη του συνδυασμού του. Μίλησε για δύσκολα χρόνια που έρχονται, εκφράζοντας τις επιφυλάξεις του για τον “Κλεισθένη” και την εφαρμογή της απλής αναλογικής, καθώς όπως είπε “η απλή αναλογική δεν είναι ώριμη ακόμα να εφαρμοστεί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, εμείς όμως έχουμε και τη δύναμη και τη γνώση και την εμπειρία και τη θέληση κυρίως να ξεπεράσουμε τα όποια προβλήματα”, και συμπλήρωσε,“οι δεσμοί που έχουμε αναπτύξει με τον κόσμο της Μάνης και η αδιάλειπτη παρουσία μας τα τελευταία 20 χρόνια στην περιοχή, έχουν σφυρηλατήσει ισχυρούς δεσμούς με την τοπική κοινωνία. Πιστεύουμε ότι θα μας δώσει ο κόσμος και πάλι τη δυνατότητα να τον υπηρετήσουμε και ανοίξουμε μια καινούργια προοπτική για τον τόπο μας”.

ΤΣΩΝΗΣ: “ΕΝΑΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΝΙΚΗΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ”

“Είμαστε ευτυχείς για αυτά που έχουμε πετύχει, και συνεχίζουμε τον αγώνα μας”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσώνης, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα των εκλογών.  Χαρακτήρισε τον συνδυασμό του έναν συνδυασμό νίκης, με όραμα και προοπτική. Όπως δήλωσε, ο συνδυασμός του είναι ανανεωμένος και προσηλωμένος στο να αλλάξει τη Μεσσήνη και τον Δήμο, συνεχίζοντας την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για ένα καλύτερο αύριο για τον Δήμο Μεσσήνης.

To Top