ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσώνης: Δεν έχουμε πάρει καμία μελέτη για “Καλαμάτα-Ριζόμυλος”. Ζητάω σοβαρότητα από όλους!

H πρόσφατη επίσκεψη του γ.γ. Υποδομών στον Δήμο Μεσσήνης δεν αφορούσε τον θέμα του δρόμου “Καλαμάτα-Ριζόμυλος” και δεν είναι δυνατόν να καλούμαι κάθε λίγο να ερμηνεύω τις δηλώσεις του κ. Δέδε”, δήλωσε ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης όταν ρωτήθηκε μετά την συνέντευξη για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Μεσσήνης.

Σχετικά με τα παράπονα που εξέφρασε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας για την μη ενημέρωσή του από τον κ.Δέδε για τον δρόμο που αφορά και την Καλαμάτα, ο κ.Τσώνης τόνισε: “Είναι λογικό που θέλει ο κ. Νίκας να ενημερώνεται, γιατί και αυτόν τον αφορά ο συγκεκριμένος δρόμος. Για το θέμα αυτό πρέπει να έχουν λόγο και οι 3 δήμαρχοι, Καλαμάτας, Μεσσήνης και Πύλου – Νέστορος”.

Την προσεχή Τετάρτη ή Πέμπτη θα συνεδριάσει για πρώτη φορά η διαπαραταξιακή επιτροπή του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης που θα παρακολουθεί τη διαδικασία της μελέτης του δρόμου, η συγκρότηση της οποίας αποφασίστηκε στην πρόσφατη συνεδρίαση του Σώματος.
Μάλιστα ο Γιώργος Τσώνης τόνισε με έμφαση: “Κάναμε την επιτροπή αυτή για να υπάρχει σοβαρότητα και να μην λεει ο καθένας ό,τι θέλει, γιατί ακούστηκαν πολλά τελευταία. Εμείς πάντως στα χέρια μας δεν έχουμε πάρει καμία μελέτη”…

Η αρμόδια Αντιδήμαρχος Γεωργία Παναγοπούλου επεσήμανε ότι “υπάρχει μελέτη στο Υπουργείο, η οποία όμως δεν έχει προωθηθεί στους Δήμους για διαβούλευση”.

To Top